Γυμναστείτε στην παραλία όπως η Αλεσάντρα Αμπρόσιο thumbnail

Γυμναστείτε στην παραλία όπως η Αλεσάντρα Αμπρόσιο

Το γνωστό μοντέλο Αλεσάντρα Αμπρόσιο ταξιδεύει συνεχώς σε εξωτικές παραλίες για τις καμπάνιες της Victoria's Secret.


Η γυμναστική δεν μένει ποτέ έξω από το πρόγραμμά της, γι' αυτό και πολλές φορές επιλέγει να ασκείται δίπλα στο κύμα. Τι προτείνει;
Ένας εύκολος και ευχάριστος τρόπος είναι να παίξετε μπιτς βόλεϊ ή ρακέτες.Εναλλακτικά μπορείτε να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας στο SUP, ένα workout που συνδυάζει κινήσεις από σέρφινγκ, κανόε καγιάκ και θαλάσσιο σκι. Απαιτεί πολύ καλή ισορροπία και τεχνική ώστε το σώμα να παραμένει σταθερό, ενώ σμιλεύει ιδιαίτερα τα πόδια, τα χέρια, τους κοιλιακούς και τους ραχιαίους.


Με μοναδικό σύμμαχο την πετσέτα της, η Αλεσάντρα Αμπρόσιο εκτελεί και τις παρακάτω ασκήσεις στην παραλία.

Άλματα: Στέκεστε με το δεξί πόδι λυγισμένο σε ορθή γωνία και κάνετε πηδηματάκια στον αέρα φτάνοντας όσο πιο ψηλά μπορείτε. Επαναλαμβάνετε 15 φορές για κάθε πόδι.

Κάτω κοιλιακοί: Ξαπλώνετε στην πετσέτα με τα πόδια τεντωμένα. Σηκώνετε ελαφρά το δεξί πόδι και το κρατάτε σταθερό σε αυτό το ύψος. Σηκώνετε και το αριστερό μέχρι να φτάσει στην ίδια ευθεία και το κατεβάζετε ξανά χωρίς να ακουμπήσει στο έδαφος. Επαναλαμβάνετε 15 φορές για κάθε πόδι.

Σανίδα: Ξαπλώνετε μπρούμυτα με τα χέρια λυγισμένα στο πλάι. Τα τεντώνετε, στηρίζεστε στα δάχτυλα των ποδιών και έρχεστε στη στάση της σανίδας. Σηκώνετε το δεξί πόδι και το αριστερό χέρι 15 φορές. Επαναλαμβάνετε την ίδια κίνηση και για τα αντίθετα άκρα.


Πηγή: http://www.enikos.gr/


 


[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X