Μπορεί η γυναίκα να μείνει έγκυος από πρωκτικό σεξ; Και όμως...  thumbnail

Μπορεί η γυναίκα να μείνει έγκυος από πρωκτικό σεξ; Και όμως…

Mπορεί να μείνεις έγκυος από πρωκτικό σεξ; Μέχρι σήμερα η απάντηση ήταν αρνητική. Όμως ένα πρόσφατο, σπάνιο περιστατικό έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα: νεαρή γυναίκα έμεινε έγκυος μετά από πρωκτική επαφή που είχε με τον σύντροφό της. Πώς συνέβη αυτό;


Η γυναίκα αυτή γεννήθηκε με μια ιδιομορφία στην ανατομία της: ένα κοινό άνοιγμα στην ουρήθρα τον κόλπο και το έντερο.  Μιλάμε για την παραμονή κλοάκης, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται η πάθηση από τους επιστήμονες.Σύμφωνα με τοςυ αμερικανούς ιατρούς που εξέτασαν την περίπτωση η νεαρή γυναίκα είχε χειρουργηθεί σε μικρή ηλικία αλλά δυστυχώς μετά την επέμβαση παρέμεινε μια μικρή οπή που συνέδεε το ορθό έντερο με τη μήτρα. Ο χειρουργός ουρολόγος Dr Brian Steixner ανέφερε: «Όταν όμως έμεινε έγκυος, μας αποκάλυψε ότι έκανε μόνο πρωκτικό σεξ με τον σύντροφό της – προφανώς επειδή δεν μπορούσε να κάνει κολπικό. Έτσι, την υποβάλλαμε σε μία σειρά από απεικονιστικές εξετάσεις οι οποίες αποκάλυψαν την ύπαρξη του συριγγίου μεταξύ των δύο οργάνων».


The rare condition is normally rectified by surgery


H γυναίκα γέννησε με καισαρική τομή. 


Η παραμονή κλοάκης ειναι μια σπάνια πάθηση που παρατηρείται σε ποσοστό 1 στις 50.000 γεννήσεις κοριτσιών. Τα αίτιά της δεν είναι γνωστά και η αντιμετώπιση είναι χειρουργική και μάλιστα στη νεογνική ηλικία.  

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X