Σάκης Ρουβάς: Ο Τσίπρας έκανε άλλα από αυτά για τα οποία τον ψήφισε ο λαός thumbnail

Σάκης Ρουβάς: Ο Τσίπρας έκανε άλλα από αυτά για τα οποία τον ψήφισε ο λαός

«Μπορεί να έκανε το καλύτερο που μπορούσε, το άσχημο είναι ότι ο κόσμος τον ψήφισε να κάνει κάτι άλλο» δήλωσε ο δημοφιλής τραγουδιστής


Σε ένα τραπεζάκι επάνω στην παραλία της Αίγινας, Αιγινίτισσα, κάθισαν ο Σάκης Ρουβάς, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά. Ο Έλληνας σταρ και το τηλεοπτικό δίδυμο, έκαναν μία μικρή απόδραση με φουσκωτό στο όμορφο νησί. Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Έλληνας σταρ, μίλησε για την οικογενειακή του ζωή και τη σχέση του με τη γυναίκα της ζωής του, Κάτια Ζυγούλη.

Πώς τα φέρνουν βόλτα με τέσσερα παιδιά; «Είναι πολλά! Αλλά είναι ωραία! Δεν το σκέφτεσαι πριν  προχωρήσεις. Τυχαία έγινε! Απλώς εμείς τα κρατάμε όταν γίνονται τυχαία. Μόνο τον Αλέξανδρο είχαμε προγραμματίσει. Τα άλλα έτυχαν. Νομίζω ότι θα βάλουμε τα δυνατά μας να μην έρθει πέμπτο!», απάντησε ο Σάκης Ρουβάς.

Πώς είναι η ζωή στο σπίτι; «Είναι ένα συνεχές πάρτι. Βάζουν συνέχεια μουσικές, χορεύουν!»,είπε ο Έλληνας σταρ.

Ακούν τα τραγούδια του; «Όχι! Εγώ το αποφεύγω ούτως ή άλλως. Ακούμε ό,τι φέρει η Αναστασία από το σχολείο!», είπε.

Ζήλεψαν τα παιδιά τα νέα μέλη της οικογένειάς τους; «Νομίζω ότι στην Αναστασία της στοίχισε λίγο ο ερχομός του Αλέξανδρου. Αλλά για λίγο! Μετά όλα ήταν συνήθεια!»,απάντησε ο Σάκης Ρουβάς.

Για την εξοικείωση που έχει στη φροντίδα των παιδιών του, τόνισε: «Κοίταξε εγώ είμαι ο μεγαλύτερος από τρία παιδιά, οπότε είχα μάθει να τα φροντίζω. 

Τσακώνονται με την Κάτια ως ζευγάρι; «Για απλά πράγματα! Για το αν θα δούμε την ίδια ταινία! Συνήθως κάνει πίσω αυτός που είναι πιο ψύχραμος. Έχουμε φτάσει στη σχέση μας σε κάποιο δύσκολο σημείο. Νομίζω είχε να κάνει με αλλαγές που συνέβησαν στη ζωή μας γενικότερα!», αποκάλυψε. 

Έχουν πει ποτέ την κουβέντα «χωρίζουμε»; «Αν το εννοείς έχει σημασία! Μπορεί να το έχουμε πει! », απάντησε ο Σάκης Ρουβάς.

Ποια είναι η γνώμη του για τον Αλέξη Τσίπρα; «Το αποτέλεσμα θα τον κρίνει! Όχι εγώ! Εσύ τι βλέπεις; Κοίτα θα ήταν πολύ δύσκολο να είμαστε ικανοποιημένοι ούτως ή άλλως, γιατί η Ελλάδα ήταν και είναι σε μία δύσκολη κατάσταση. Ο Τσίπρας μπορεί να έκανε το καλύτερο που μπορούσε, το άσχημο είναι ότι ο κόσμος τον ψήφισε να κάνει κάτι άλλο. Κάτι τελειώς διαφορετικό από αυτό που έκανε τελικά», είπε.Πηγή: protothema.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X