Οργασμός: Τα 10 κόλπα που θα ξεζουμίσουν το κορμί σου! thumbnail
Κατά τη διάρκεια της ημέρας βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει. Αναπτύξτε φαντασιώσεις από το πρωί για το βραδινό σεξ. Η CarolQueen, PhD, συγγραφέας του βιβλίου «TheSex & PleasureBook: GoodVibrationsGuidetoGreatSexforEveryone» αναφέρει: Ο εγκέφαλος είναι το βασικό όργανο που πρέπει να ενεργοποιούμε αν θέλουμε να έχουμε έναν καλό οργασμό. Δε θα πρέπει να μπερδεύουμε τις φαντασιώσεις που έχουμε με την πραγματικότητα. Το θέμα δεν είναι να έχουμε υπερβολικές προσδοκίες αλλά να ανάψουμε από τις πρώτες κιόλας ώρες της ημέρας την ερωτική φωτιά. Δεν είναι αναγκαστικό όσα φαντασιωθήκαμε κατά τη διάρκεια της ημέρας να υλοποιηθούν. Αυτό που αρκεί είναι να προετοιμάσουμε το έδαφος για μια ερωτική έκρηξη!

Οργασμός: Τα 10 κόλπα που θα ξεζουμίσουν το κορμί σου!

Συγκεντρώσαμε συμβουλές από συγγραφείς ειδικούς σε ζητήματα σεξ και sexeditors. Ιδού τα κόλπα που κάνουν πιο απολαυστικό έναν οργασμό.


1.      Κατά τη διάρκεια της ημέρας βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει. Αναπτύξτε φαντασιώσεις από το πρωί για το βραδινό σεξ. Η CarolQueen, PhD, συγγραφέας του βιβλίου «TheSex & PleasureBook: GoodVibrationsGuidetoGreatSexforEveryone» αναφέρει: Ο εγκέφαλος είναι το βασικό όργανο που πρέπει να ενεργοποιούμε αν θέλουμε να έχουμε έναν καλό οργασμό. Δε θα πρέπει να μπερδεύουμε τις φαντασιώσεις που έχουμε με την πραγματικότητα. Το θέμα δεν είναι να έχουμε υπερβολικές προσδοκίες αλλά να ανάψουμε από τις πρώτες κιόλας ώρες της ημέρας την ερωτική φωτιά. Δεν είναι αναγκαστικό όσα φαντασιωθήκαμε κατά τη διάρκεια της ημέρας να υλοποιηθούν. Αυτό που αρκεί είναι να προετοιμάσουμε το έδαφος για μια ερωτική έκρηξη!


2. Μιλήστε βρώμικα! Σύμφωνα με αρκετές έρευνες που αφορούν τη σεξουαλικότητα το να εκφράζουμε τις ενδόμυχες σκέψεις μας δυνατά μας απελευθερώνει και μας κάνει να νιώθουμε ακόμα πιο ερωτικοί. Πολλές φορές η έκπληξη που προκαλούμε στον σύντροφό μας με αυτή τη σεξουαλική απελευθέρωση μπορεί να φέρει την ανατροπή στο κρεβάτι και για τους δυο σας. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι να μη ξεπερνάτε τα όρια. Ο σεβασμός και η καλή επικοινωνία είναι το παν και στο σεξ. Μη πείτε κάτι που υποψιάζεστε ότι θα προσβάλλει τον σύντροφό σας.


3. Αγαπήστε το σώμα σας και εκπαιδεύστε το ερωτικά. Τι ακριβώς εννούμε: Πολλές γυναίκες αλλά και άνδρες νιώθουν ερωτικά όταν ασκούνται στο γυμναστήριο ανεξάρτητα από το αν έχουν περιττά κιλά ή όχι. Και αυτό γιατί η κίνηση μας βοηθά να ανακαλύψουμε τις δυνατότητες του σώματός μας. Η αυτοπεποίθηση ανεβαίνει, οι ορμόνες της χαράς αυξάνονται με την άσκηση. Όλα αυτά συντελούν στο να μπορείτε  να εκφραστείτε πιο ερωτικά και στη συνουσία. Ακόμα και αν δεν αγαπάτε την άσκηση μπορείτε να φροντίσετε το σώμα σας με πιο ευχάριστο τρόπο. Τι θα λέγατε αν αφιερώνατε λίγα λεπτά σήμερα στο χορό με ένα αγαπημένο σας μουσικό κομμάτι;


5. Ακούστε το σώμα σας. Ξεχάστε για λίγο τη λογική και αφήστε το να μιλήσει. Αφεθείτε στις αισθήσεις σας. Μη σκέφτεστε πόσα κιλά έχετε πάρει, αν το εσώρουχο που φοράτε σας κολακεύει ή πώς φαίνεστε στα μάτια του συντρόφου σας. Εστιάστε στις ανάγκες του κορμιού σας. Τι ζητά για να ικανοποιηθεί; Σε ποια σημεία θέλετε να σας αγγίξει ο σύντροφό σας; Ποια σημεία θέλετε εσείς να αγγίξετε και να διεγείρετε; Με ποιο τρόπο θέλετε να εκτονώσετε τις δικές σας και τις δικές του ορμές; Αυτό είναι το σημαντικό, όχι η εμφάνισή σας. Ο πολλές φορές ερωτισμός δε φαίνεται στον καθρέφτη γιατί κρύβεται βαθιά μέσα μας. Και οφείλουμε να τον αποκαλύψουμε στα δικά μας μάτια πρώτα και ύστερα στα μάτια του συντρόφου μας.


6. ΔοκιμάστετιςασκήσειςKegel. HDr. BeverlyWhipple, πρόεδρος στην Αμερικανική Ένωση Εκπαιδευτών Σεξ τονίζει το πόσο μπορούν να βοηθήσουν μια γυναίκα στον οργασμό. Δείτε πώς μπορείτε και εσείς να τις δοκιμάσετε εδώ.


7. Βρείτε νέα ερωτικά παιχνίδια. Δοκιμάστε τον αυνανισμό μπροστά στον σύντροφό σας. Όχι μόνο θα τον διεγείρετε πολύ αλλά θα του δείξετε και πώς εσείς επιθυμείτε να σας διεγείρει.


8. Ποτέ μη διστάζετε να… δώσετε οδηγίες. Κανείς άνδρας δεν παρεξηγεί τη γυναίκα όταν εκείνη του ζητήσει να εφαρμόσει ένα ερωτικό κόλπο που τη διεγείρει πολύ. Ίσα ίσα, ο άνδρας θέλει να μαθαίνει τις κρυφές σας επιθυμίες. Το να σας βλέπει να νιώθετε μεγάλη ηδονή είναι σημαντικό και για εκείνον: τον επιβεβαιώνει ως καλό εραστή.


10. Ο στόχος σας δεν πρέπει ποτέ να είναι ο οργασμός. Αυτή είναι μια συμβουλή που δίνουν όχι μόνο οι σύγχρονοι εκπαιδευτές του σεξ αλλά και πολλές αρχαίες ερωτικές σχολές, όπως το ερωτικό Ταο από την ανατολή ή το Τάντρα… Ακόμα και όταν αυνανίζεστε ο στόχος σας πρέπει να είναι η εξερεύνηση των περιοχών που σας προσφέρουν ηδονή και η αναζήτηση της ευχαρίστησης. Το ίδιο πρέπει να κάνετε και στο σεξ. Αφήσατε τον σύντροφό σας να ταξιδέψει στο κορμί σας. Νιώσατε την κάθε στιγμή που σας κάνει έρωτα. Απολαύστε το κάθε του ερωτικό χάδι. Και ο οργασμός θα έρθει εκεί που δεν τον σκέφτεστε και δεν τον περιμένετε. Όπως όλα τα όμορφα πράγματα στη ζωή. 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X