Η κάρτα Ταρώ της Τετάρτης 18 Μαΐου: Η ΣΕΛΗΝΗ thumbnail
Σήμερα, βρίσκεσαι σε μια ιδιαίτερα διαισθητική φάση για αυτό καλό είναι να εμπιστευθείς το ένστικτο και την εσωτερική σου φωνή, ακόμη κι αν δε ξέρεις από που πρόερχονται αυτά που διαισθάνεσαι.

Η κάρτα Ταρώ της Τετάρτης 18 Μαΐου: Η ΣΕΛΗΝΗ

Η κάρτα Ταρώ της Τετάρτης 18 Μαΐου: Η ΣΕΛΗΝΗ


Γενικά: Σήμερα, βρίσκεσαι σε μια ιδιαίτερα διαισθητική φάση για αυτό καλό είναι να εμπιστευθείς το ένστικτο και την εσωτερική σου φωνή, ακόμη κι αν δε ξέρεις από που πρόερχονται αυτά που διαισθάνεσαι. Ίσως κάποια πράγματα να μην είναι όπως φαίνονται ή να νιώθεις έλλειψη εμπιστοσύνης για κάποια άτομα. Αν έχεις όντως τέτοιες εντυπώσεις, τότε το πιο πιθανό είναι ότι το ένστικτό σου δεν κάνει λάθος. 

 

Αισθηματικά: Η κάρτα της Σελήνης υποδηλώνει μια έντονη συναισθηματικά μέρα για την ερωτική σου ζωή. Το κλίμα μπορεί να ενταθεί με μικρές αφορμές, για αυτό καλό θα είναι να περάσεις λίγο χρόνο με τον εαυτό σου αν το χρειάζεσαι. Μην βγάλεις εύκολα συμπεράσματα και άφησε τις σοβαρές αποφάσεις για άλλη μέρα. Σήμερα, είναι σοφό να κρατήσεις μια ουδέτερη στάση.

 

Επαγγελματικά: Τα πράγματα φαίνονται μπερδεμένα στα επαγγελματικά σου. Καλό θα είναι να ακούσεις με προσοχή τα λεγόμενα των συνεργατών σου αλλά και εσύ από τη μεριά σου να γίνεις όσο πιο επεξηγηματικός μπορείς, ώστε να αποφύγεις παρεξηγήσεις. Διατήρησε την υπομονή σου ακόμη κι αν αισθάνεσαι ότι σε αδικούν, γιατί μια παρορμητική συμπεριφορά δε θα σε βοηθήσει. Τα συμπεράσματα που βγάζεις ενδέχεται να απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. 

 

Οικονομικά: Αν περιμένεις κάποια απόφαση που αφορά στα οικονομικά σου, αλλά δεν είναι στο χέρι σου να την πάρεις εσύ, τότε θα πρέπει να επιδείξεις υπομονή γιατί ενδέχεται να δεχτεί κι άλλη καθυστέρηση. Η κάρτα σε συμβουλεύει να αποφύγεις οποιαδήποτε απόφαση δεν βασίζεται σε καθαρά γεγονότα.

 

Υγεία: Σήμερα, πρέπει οπωσδήποτε να ακολουθήσεις το ένστικτό σου όσον αφορά την υγεία σου. Αν σε απασχολεί ένα ζήτημα υγείας και έχεις αμφιβολίες για τη διάγνωση ή για τον θεραπευτή σου, τότε καλό θα είναι να πάρεις και μία δεύτερη γνώμη. Προσπάθησε να αποφύγεις την καταχρήσεις σήμερα, ειδικά αν είσαι επιρρεπής.

 

Πηγή: www.myastro.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X