5 σημάδια ότι σε θέλει αλλά ντρέπεται να στο πει thumbnail

5 σημάδια ότι σε θέλει αλλά ντρέπεται να στο πει

Ξέχνα ό,τι ήξερες μέχρι στιγμής για τους άντρες-κυνηγούς. Δεν πρέπει πάντα ο άντρας να πάρει αυτό που θέλει, πώς αλλιώς θα κατακτήσεις αυτό που θέλεις εσύ; Σε κάθε περίπτωση έχουμε να κάνουμε με άτομα και όχι με φύλα. Συνεπώς, ντροπαλά μπορεί να είναι και τα αγόρια και τα κορίτσια. Γιατί λοιπόν να χάσεις την ευκαιρία να μιλήσεις στο αγόρι που σου αρέσει επειδή απλά είναι ντροπαλός; Αναγνώρισε όλα τα σημάδια παρακάτω και ανάλαβε δράση. 


1. Μιλάτε μόνο στα social media Όλη μέρα το κινητό έχει γίνει προέκταση του χεριού σου και στέλνετε μηνύματα, αλλά όταν βρεθείτε από κοντά είναι σαν να μιλούσες με άλλον τόσο καιρό; Τότε πολύ πιθανόν να νιώθει αμήχανα όσο είναι μαζί σου και δεν θα ένιωθε έτσι αν δεν του άρεσες. Απλώς κάνε σα να μη συμβαίνει τίποτα, σαν να μην το προσέχεις ότι νιώθει αμήχανα, γιατί θα τον κάνεις να νιώσει ακόμα πιο αμήχανα. 


2. Μιλάτε για τα πάντα εκτός από ραντεβού και σχέσεις. Το έχετε γενικά με τo… μιλητό, αλλά μόλις η συζήτηση πάει σε πρώην, ραντεβού ή σχέση, βάζει έναν τοίχο ανάμεσά σας. Στην πραγματικότητα όμως, μάλλον φοβάται ότι εσύ θέλεις κάποιον άλλον και δεν θέλει να ακούσει αυτή την απάντηση. Επομένως, ξεκαθάρισε το τοπίο και πες του πως νιώθεις. 


3. Είναι ντροπαλός μόνο όταν είναι μαζί σου Οι φίλοι του λένε πως στην παρέα είναι πολύ αστείος και δεν σταματά να μιλά. Αν κι εσύ παρατηρήσεις το ίδιο όσο είναι μαζί τους, παρατηρήσεις για παράδειγμα πώς κινείται μέσα στην παρέα σε ένα διάλειμμα από μακριά και όντως είναι όπως τα περιγράφουν, τότε είναι ντροπαλός μόνο μαζί σου και γιατί του αρέσεις. Κάνε λοιπόν την κίνηση και πες του να βγείτε. 


4. Είναι πάντα εκεί αλλά σχεδόν ποτέ όταν είστε οι δυό σας Όταν βρίσκεστε σε μεγάλη παρέα, είναι εκεί γελάει και σου χαμογελάει και σου μιλάει. Όμως μετά από λίγο καταλαβαίνεις ότι αποφεύγει όσο τίποτε άλλο να μείνετε και να μιλήσετε οι δύο σας; Του αρέσει να είναι μαζί σου αλλά νιώθει αμήχανα όταν θα βρεθείτε οι δυό σας γιατί δεν ξέρει πώς να φερθεί. 


5. Η στάση του σώματός του τον προδίδει Αποφέυγει την οπτική επαφή, κομπιάζει, ιδρώνει και δεν μπορεί να κάτσει ακίνητος. Α και μπορεί να δαγκώνει και τα νύχια του. Όλα τα παραπάνω υποδηλώνουν αμηχανία που προέρχεται από το γεγονός ότι του αρέσεις και δεν μπορεί να αντιδράσει κατάλληλα. Παράλληλα, δυσκολεύεται να μιλήσει και δίνει μονολεκτικές απαντήσεις. 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X