Ολυμπιακοί:Πώς κάνουν σεξ οι αθλητές γιατί αλλάζουν φέτος τα προφυλακτικά thumbnail
EIKONEΣ

Ολυμπιακοί:Πώς κάνουν σεξ οι αθλητές γιατί αλλάζουν φέτος τα προφυλακτικά

Ολυμπιακοί αγώνες: Μια ευκαιρία για συνάθροιση πολλών και διαφορετικών εθνικοτήτων. Άνθρωποι από όλο τον κόσμο συναντώνται και οι ερωτικές συνευρέσεις αυξάνονται κατακόρυφα είτε μεταξύ των αθλητών είτε μέσω του αγοραίου έρωτα. 


Σεξ, πάρτι και μεθύσια στο Ολυμπιακό Χωριό


Στους φετινούς Ολυμπιακούς αγώνες, υπάρχει μια ακόμα απειλή πέρα από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Ο λόγος για τον ιό Ζίκα. Πολλές χώρες έχουν αρχίσει να παίρνουν τα μέτρα τους… Η Ολυμπιακή ομάδα της Αυστραλίας θα είναι εφοδιασμένη με πολύ ενισχυμένα προφυλακτικά που όχι μόνο θα προστατεύουν από τα αφροδίσια νοσήματα αλλά θα έχουν και αντιμικροβιακή προστασία για να εμποδίσουν τη μετάδοση του ιού Ζίκα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ρεπορτάζ της Guardian. 


CONDOMS


 H φαρμακευτική εταιρεία παραγωγής αναφέρει πως τα συγκεκριμένα προφυλακτικά διαθέτουν ένα πολύ δυνατό αντιμικροβιακό λιπαντικό μιας και αυτό που έχει προτεραιότητα είναι η προστασία της υγείας των αθλητών. 
Κάθε φορά που πραγματοποιούνται Ολυμπιακοί αγώνες πολύς λόγος γίνεται για το σεξ. Να θυμίσουμε το βιβλίο  «The Secret Olympian» (Ο Μυστικός Ολυμπιονίκης) που εκδόθηκε λίγο πριν την έναρξη των αγώνων στο Λονδίνο και αποκάλυπτε πικάντικες λεπτομέρειες από τις διοργανώσεις της Αυστραλίας αλλά και της Ελλάδας. Δείτε τι αναφέρει ο συγγραφέας: «ο τόπος διαμονής των αθλητών ήταν ένα τεράστιο πάρτι οι αθλητές ό έπιναν, μεθούσαν και έκαναν σεξ μέχρι τα ξημερώματα, όταν δεν είχαν αγώνα την επόμενη ημέρα.


Το Χωριό είχε παντού μηχανήματα όπου μοίραζαν δωρεάν προφυλακτικά διά πάσα χρήση», τονίζει ο ανώνυμος κωπηλάτης, που ωστόσο επισημαίνει πως παρά το γεγονός πως στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας αντιστοιχούσαν… 13 προφυλακτικά ανά αθλητή, δεν ήταν το… Ρωμαϊκό όργιο που ισχυρίζονται πολλοί… Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που προτιμούσαν με δικά τους έξοδα να μείνουν σε κάποιο ξενοδοχείο προκειμένου να έχουν την ησυχία τους… Σύμφωνα με στοιχεία της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας, περίπου 250.000 εκδίδονται στη Βραζιλία. Νέοι και νέες που υποφέρουν από τη φτώχεια καταλήγουν στην πορνεία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Μουντιάλ που διεξήχθη στο Ρίο. Πολύς λόγος είχε γίνει τότε αναφορικά με το κατά πόσο το αθλητικό πνεύμα καταλήγει σε έμμεση παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.  


 


 


 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X