Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 19 Μαΐου 2016  thumbnail

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 19 Μαΐου 2016


ΚΡΙΟΣ: Επειδή θα περάσετε καλύτερα στο σπίτι, αποφύγετε να βγείτε έξω. Οι αποφάσεις που πρέπει να πάρετε για οικογενειακά θέματα θα καθυστερήσουν. 


 


ΤΑΥΡΟΣ: Διατηρήστε επαφές με πρόσωπα που μπορούν να σας φανούν χρήσιμα στο μέλλον. Βγείτε έξω, διασκεδάστε ή οργανώστε μια εκδρομή με φίλους. 


ΔΙΔΥΜΟΙ: Βάλτε τέλος σε καταστάσεις που δε σας αφήνουν να εκφραστείτε ελεύθερα. Προσπαθήστε να καλύψετε τα λάθη και τις παραλείψεις που κάνατε.


 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προβλήματα του οικογενειακού περιβάλλοντος θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Βασιζόμενοι μόνο σε υποσχέσεις δεν πρόκειται να κάνετε τίποτα.


 


ΛΕΩΝ: Κινητοποιηθείτε για να έχετε μια ευκαιρία να κάνετε κάτι σημαντικό με διάρκεια. Μη σπαταλάτε την ενέργειά σας σε άτομα που δεν αξίζουν την προσοχή σας.


 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ανανεώστε την εξωτερική σας εμφάνιση και καταπλήξτε τους γύρω σας. Να είστε προετοιμασμένοι για αλλαγές και απρόοπτα γεγονότα.


 


ΖΥΓΟΣ: Εάν χρειάζεται κλειστείτε στον εαυτό σας για να σκεφτείτε κάποια πράγματα. Οι εκπλήξεις που θα σας γίνουν θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα.


 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ορισμένες συναντήσεις θα σας βοηθήσουν να πετύχετε σημαντικά πράγματα. Σκεφτείτε με ηρεμία τι είναι αυτό που θέλετε από τις σχέσεις σας.


 


ΤΟΞΟΤΗΣ: Δοκιμάστε να προσεγγίσετε με άλλο τρόπο άτομα που είναι αρνητικά απέναντί σας. Για κανένα λόγο και για καμία αγορά μη δανείσετε ή δανειστείτε χρήματα.


 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα υπάρξουν συζητήσεις για το άτομό σας που θα τις μάθετε αργότερα. Εάν είστε εκνευρισμένοι μην πάρετε αποφάσεις γιατί θα κάνετε λάθος.


 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη φοβάστε να δείξετε τις καλές διαθέσεις σε άτομα που ενδιαφέρονται για εσάς. Αποβάλλετε το άγχος που νιώθετε για καταστάσεις που δεν μπορείτε να αποφύγετε.


 


ΙΧΘΥΣ: Θα ανοιχτούν νέοι δρόμοι στον επαγγελματικό τομέα και αν είστε μεθοδικοί και συνεπείς, τα επιτεύγματα θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας.
[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X