Τα άστρα την Πέμπτη, με τον Ήλιο στους Διδύμους thumbnail
Ο Ήλιος στους Διδύμους μας αλλάζει επίπεδο και συχνότητες, προσθέτοντας μια μεγαλύτερη κινητικότητα στους ρυθμούς της καθημερινότητας, που γίνεται πιο σύνθετη και σαφώς πιο πολύπλοκη.

Τα άστρα την Πέμπτη, με τον Ήλιο στους Διδύμους

Αύριο Παρασκευή, ο Ήλιος εγκαταλείπει το ζώδιο του Ταύρου, για να μας βάλει σε μια περίοδο, όπου η επικοινωνία, οι ειδήσεις, οι πληροφορίες και τα μηνύματα, θα αποκτήσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινότητά μας.


Τα άστρα την Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016, με τον Ήλιο στους Διδύμους


 


Ο Ήλιος στους Διδύμους μας αλλάζει επίπεδο και συχνότητες, προσθέτοντας μια μεγαλύτερη κινητικότητα στους ρυθμούς της καθημερινότητας, που γίνεται πιο σύνθετη και σαφώς πιο πολύπλοκη.


Βεβαίως, από την άλλη μεριά, είναι μια περίοδος που μπορεί να ασχοληθούμε με νέα πράγματα, καινούργια δεδομένα και καινούργιες τάσεις, που μέχρι τώρα ενδεχομένως και να μην μας ενδιέφεραν… Ίσως όμως, την περίοδο αυτή να είναι και η περιέργεια που οδηγεί σε καινούργιες εξερευνήσεις ή ενδιαφέροντα.


Με τον Ήλιο στο ζώδιο αυτό, όλα κινούνται σε ένα πιο επιφανειακό κλίμα. Είναι πολύ σημαντικό τις πληροφορίες που λαμβάνουμε, να τις εξετάζουμε πολύ καλά πριν τις εμπιστευτούμε, μια και πολλές από αυτές δεν αποκλείεται να έχουν ψεύτικο και παραπλανητικό χαρακτήρα.


Το επόμενο διάστημα θα μας απασχολήσουν θέματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση, με τα ταξίδια και με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Όλα αυτά είναι θέματα που άπτονται της ποιότητας του ζωδίου και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έρχονται στο προσκήνιο, σε ένα έντονο κλίμα, το οποίο θα δημιουργήσει την ανάγκη εξεύρεσης λύσεων, ακόμα και σε θέματα τα οποία έρχονται από το παρελθόν!


Ήλιος σε αντίθεση με ανάδρομο Άρη


Την Κυριακή, και λίγες ώρες μετά την Πανσέληνο του μήνα, ο Ήλιος από τη νέα του θέση σχηματίζει αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη. Το κλίμα αποδιοργανώνεται, εκεί όμως που κυρίως χάνονται οι ισορροπίες, είναι στην κρίση μας, ενώ οι παρορμητικές κινήσεις και αντιδράσεις δημιουργούν ένα έκρυθμο περιβάλλον στην καθημερινότητα, στις διαθέσεις και στις συμπεριφορές, οι οποίες αποκτούν εμπόλεμο χαρακτήρα!


Επαναδιαπραγματευόμαστε παρελθοντικά ζητήματα, με έναν τρόπο όμως πολύ πιο άκαμπτο… Ο εγωισμός πρωτοστατεί και αυτός είναι ο κύριος λόγος αδυναμίας εύρεσης λύσεων… Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε στον κύκλο που θα ακολουθήσει, είναι να μείνουμε στη θέση του παρατηρητή και να αποφύγουμε να εκφράσουμε δυσαρέσκειες και παράπονα, γιατί αλλιώς είναι σίγουρο πως θα πυροδοτήσουμε έναν κύκλο αντιδράσεων και εντάσεων, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική μας ζωή.


Ποια ζώδια ευνοούνται από τον Ήλιο στους Διδύμους


Από την νέα θέση του Ήλιου ευνοούνται πολύ οι εκπρόσωποι των ζωδίων του ΑέραΔίδυμοιΖυγοί και Υδροχόοι, που μπορούν να κινηθούν σε ένα ανανεωμένο περιβάλλον, τόσο στη διάθεσή τους, όσο και στις σχέσεις τους, αλλά και να επαναπροσδιορίσουν με θετικό τρόπο σχέσεις και συνεργασίες το διάστημα που θα ακολουθήσει.


 


Πηγή: www.myastro.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X