Τι λένε οι αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα με την Πανσέληνο στον Τοξότη! thumbnail
Αστρολογικά, ο Ήλιος συμβολίζει το αρσενικό αρχέτυπο, το άτομο, την προσωπικότητα και χρωματίζει τον πυρήνα της ύπαρξης μας, όπου φιλοξενείται το «εγώ»...

Τι λένε οι αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα με την Πανσέληνο στον Τοξότη!

 Αστρολογικά,  ο Ήλιος συμβολίζει το αρσενικό αρχέτυπο, το άτομο, την προσωπικότητα  και χρωματίζει τον πυρήνα της ύπαρξης μας, όπου φιλοξενείται το «εγώ».. Η Σελήνη σχετίζεται με το θηλυκό αρχέτυπο, τη μητέρα και αποτελεί μυστικό κομμάτι της ύπαρξης μας, το οποίο αγγίζουμε, μέσα από τα συναισθήματα μας. Μέσα στον ημερολογιακό μήνα, ο Ήλιος και η Σελήνη διαμορφώνει καθοριστικά την πραγματικότητά μας, με την Νέα Σελήνη και την Πανσέληνο.Έτσι, με την Πανσέληνο – το Γιομάτο Φεγγάρι - και με την Σελήνη να βρίσκεται απέναντι από τον Ήλιο, κλείνει ένας κύκλος και ζούμε αφομοιώνουμε τις συνέπειες, οποιασδήποτε πρωτοβουλίας μας. Συνήθως υποκλινόμαστε με δέος στην μεταμόρφωση της Σελήνης, γιατί αγγίζει αρκετά τον ψυχισμό μας και δημιουργεί έντονη συναισθηματική φόρτιση .Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Κυριακή 22 Μαΐου, στην 1η μοίρα  από το ζώδιο του πύρινου, μεταβλητού Τοξότη κλείνει θέματα που σχετίζονται με σπουδές, επαφές με το εξωτερικό, ταξίδια, νομικές εκκρεμότητες αλλά και τις πεποιθήσεις μας, γενικούς στόχους και οράματα.Στην Πανσέληνο συμμετέχει ο ανάδρομος Άρης, από το ίδιο ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι ενεργεί παραπλανητικά, δηλαδή και χωρίς να το καταλάβουμε, μπορεί να χάσουμε τον έλεγχο και να ξεφύγουμε από το αρχικό πλάνο μας. Ο πλανήτης Άρης αυξάνει τον ανταγωνισμό και σωματοποιεί πιο εύκολα τα συναισθήματα που γεννά αυτή η Πανσέληνος. Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και μην παρασύρεστε από το περιβάλλον σας.


Πώς θα επηρεάσει η Πανσέληνος στον Τοξότη τα 12 ζώδια;Κριός


Η Πανσέληνος στον Τοξότη φέρνει στην επιφάνεια, κρυφές πληγές , όπως ανεκπλήρωτα συναισθήματα, αναμνήσεις από σχέσεις που δεν είχαν αίσιο τέλος και νιώθετε αρκετά μόνοι. Προσπαθήστε να χαλιναγωγήσετε τις σκέψεις σας και πείτε οριστικά αντίο, σε όποιον, ότι σας κρατάει πίσω. Εξελιχθείτε.


Ταύρος


Η Πανσέληνος στον Τοξότη φέρνει στην επιφάνεια,  λανθασμένους οικονομικούς χειρισμούς και είστε αρκετά αγχωμένοι, καθώς πρέπει τώρα να επανορθώσετε. Βάλτε την λογική σας να δουλέψει, παραμερίστε πικρίες, απογοητεύσεις και συμβουλευτείτε τα κατάλληλα πρόσωπα. Σύντομα θα βγείτε από τον λαβύρινθο.


Δίδυμοι


Η  Πανσέληνος στον Τοξότη φέρνει στην επιφάνεια, ατυχείς προσωπικές αλλά και επαγγελματικές επιλογές και τελικά καταπονήσατε, άδικα τον εαυτό σας. Μιλήστε, εκφράστε τις διαφωνίες σας, αλλά συγκρατείστε τα νεύρα σας. Βγείτε άμεσα από το παιχνίδι της αντιπαράθεσης.


Καρκίνος


H Πανσέληνος στον Τοξότη φέρνει στην επιφάνεια,  τη σχέση σας με το σώμα σας και θα αναγκαστείτε να δείτε πιο σοβαρά, θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Φυσικά και μπορείτε να διαγράψετε όλες τις τοξικές σας συνήθειες και να ακολουθήσετε ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Μην κάνετε τα ίδια λάθη.Λέων


Η Πανσέληνος στον Τοξότη φέρνει στην επιφάνεια αντιθέσεις, κρυφές διαφωνίες που έχετε με άτομα νεώτερης ηλικίας, κυρίως τα παιδιά σας. Αποποιηθείτε γρήγορα το ρόλο του κηδεμόνα και προσεγγίστε τα προβλήματα σας με πιο ήπια, διαλλακτική στάση. Συγκρατείστε τα νεύρα σας.


Παρθένος


Η Πανσέληνος στον Τοξότη φέρνει στην επιφάνεια παρεξηγήσεις, παράπονα μέσα στον στενό οικογενειακό σας κύκλο, κυρίως γύρω από οικονομικά ζητήματα. Η κακή διαχείριση ενός ακινήτου ή κληρονομικά ζητήματα σας απομακρύνουν από τους δικούς σας ανθρώπους και αισθάνεστε πικραμένοι. Μην αντιμιλάτε σε  άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.


Ζυγός


Η Πανσέληνος στον Τοξότη φέρνει στην επιφάνεια όλα τις ατέλειες μιας συμφωνίας, συνεργασίας ή ενός συμβολαίου που δεν θα έπρεπε να είχατε υπογράψει. Πιθανόν να βρεθείτε αντιμέτωποι στην λύση εργασίας σας και αυτό σας προκαλεί άγχος. Προσοχή σε συγγενικά άτομα.  


Σκορπιός


Η Πανσέληνος στον Τοξότη φέρνει στην επιφάνεια την σχέση σας με σκληρούς εργοδότες που αποφεύγουν να επαινούν τις προσπάθειες σας, αλλά και μειώνουν τις οικονομικές σας απολαβές. Διακρίνετε το συμφέρον σας και απαιτείστε τα χρήματά σας. Ξεφύγετε από τον φαύλο κύκλο εκμετάλλευσης.


Τοξότης


Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας φέρνει στην επιφάνεια το παρελθόν σας, αναβιώνετε όλα τα λάθη, άτομα επιστρέφουν και νιώθετε αρκετά μπερδεμένοι. Μέσα στην σύγχυση που θα δημιουργηθεί, θα πάρετε οριστικές αποφάσεις. Διακρίνετε κάθε είδους συναισθηματικής χειραγώγησης.


Αιγόκερως


Η Πανσέληνος στον Τοξότη φέρνει στην επιφάνεια όλους τους κρυμμένους φόβους, ανασφάλειες και νιώθετε άβολα με το περιβάλλον σας , αλλά και με τον εαυτό σας. Σίγουρα και τώρα δεν μπορείτε να επιβληθείτε στο μυαλό σας και σκέφτεστε ακατάπαυστα. Μην ρίχνετε τις ευθύνες στους άλλους.  


Υδροχόος


Η Πανσέληνος στον Τοξότη φέρνει στην επιφάνεια πικρά συναισθήματα καθώς δεν έχετε τη στήριξη που θα θέλατε, σχετικά με ένα προσωπικό σας ζήτημα. Συνειδητοποιείτε ότι πέσατε θύμα των προσδοκιών σας και αυτό σας πληγώνει. Κάντε απαραίτητα ξεκαθαρίσματα.


Ιχθείς


Η Πανσέληνος στον Τοξότη φέρνει στην επιφάνεια την εχθρική διάθεση των συνεργατών σας ή συναδέλφων και σας συμπεριφέρονται, σαν να είστε ο αδύναμος κρίκος. Διατηρείτε την ψυχραιμία σας και διαχειριστείτε τις εντάσεις- επιθέσεις με επιχειρήματα. Μείνετε εστιασμένοι στα θέλω σας.


  Πηγή: www.oroskopos.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X