Χρόνια πολλά Δίδυμε! Αφιέρωμα στο ζώδιο του μήνα. thumbnail
Τα γενέθλιά σου ξεκινάνε κάπως έντονα, αφού θα νιώσεις στο πετσί σου τη Πανσέληνο του Μαΐου, που συμβαίνει στον άξονα Τοξότη-Διδύμων και σε επηρεάζει μέχρι το τέλος του μήνα.

Χρόνια πολλά Δίδυμε! Αφιέρωμα στο ζώδιο του μήνα.

 


Η Πανσέληνος Μαΐου και οι Δίδυμοι.


Τα γενέθλιά σου ξεκινάνε κάπως έντονα, αφού θα νιώσεις στο πετσί σου τη Πανσέληνο του Μαΐου, που συμβαίνει στον άξονα Τοξότη-Διδύμων και σε επηρεάζει μέχρι το τέλος του μήνα. Σχέσεις και συνεργασίες (ναι, ακόμα και ένας Δίδυμος έχει κάποιες σταθερές σχέσεις στη ζωή του, έστω και αν αυτές δεν είναι απαραίτητα ερωτικές) θα επαναπροσδιοριστούν, θα ξεμπερδευτούν και θα πάρουν τη θέση τους στη ζωή σου όπως πρέπει, με τη σειρά και τη σπουδαιότητα που τους αρμόζει.


Τώρα, εσύ καθώς είσαι από τη φύση σου αμφισβητίας όσον αφορά τις σταθερές σχέσεις, θα βρεθείς να αναθεωρείς και να ανακατατάσσεις. Θα υπάρξουν άτομα με τα οποία δεν θα αποφύγεις την αναμέτρηση που θα προκαλέσει η Πανσέληνος. Αυτό σημαίνει πως ίσως βρεθείς υπόλογος για λόγια και έργα, είτε για αυτά που έκανες, είτε για αυτά που δεν έκανες ενώ θα έπρεπε.


Ανάδρομος Άρης: Το μήλο της έριδος!


Ο ανάδρομος Άρης σε σύνοδο με τη Σελήνη στον Τοξότη και σε αντίθεση με τον Ήλιο από το ζώδιό σου στις 22 του μηνός, φέρνει διενέξεις, έριδες και οριστικές ρήξεις στον αισθηματικό και εργασιακό τομέα. Σίγουρα δεν είναι όλα ρόδινα, ειδικά εάν είχες παραμελήσει άτομα και καταστάσεις στο παρελθόν, ωστόσο η επίδραση της Πανσελήνου σε συνδυασμό με την όχι και τόσο φιλική εμπλοκή του Άρη δυσχεραίνει τη συνεννόηση, ενισχύοντας κόντρες, μυστικά και συνομωσίες. Ειδικά, όταν ο Άρης περάσει στις 27 Μαΐου στον Σκορπιό, τότε θα βγει από μέσα σου ο διεκδικητής, ο αποφασισμένος και ο εξαιρετικά δυναμικός, ποιότητες δηλαδή που θα πρέπει να σε προκαλέσουν για να δείξεις πως κατέχεις. Ερωτικά παιχνίδια, διενέξεις με τον σύντροφο, κρυφές κινήσεις και ψέματα, είναι μερικά όμορφα σενάρια που θα γράψεις.


Αφροδίτη στους Διδύμους: Η εύνοια της τύχης…


Στις 24 Μαΐου, περνάει η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, προσφέροντας σου ενισχύσεις, ώστε εσύ να έχεις το χρόνο να επιδίδεσαι σε σύντομες ερωτικές ιστορίες που τελειώνουν εύκολα και αναίμακτα για όλους τους εμπλεκόμενους. Τα συναισθήματά σου, όπως πάντα θα τα χαλιναγωγείς, αναλύοντάς τα με το μυαλό και όχι με τη καρδιά σου.


Οι εμπειρίες και οι γνωριμίες με διαφορετικούς ανθρώπους θα σε ενθουσιάσουν, ανοίγοντας σου προοπτικές και ενδιαφέροντα. Παράλληλα, έχεις την ευκαιρία να εξοικονομήσεις επιπλέον χρήμα, το οποίο θα χρειαστείς, αφού θέλεις να ζεις καλά, πολυέξοδα και ταξιδιάρικα, όσο διάστημα τουλάχιστον παραμείνει η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, μέχρι τις 17 Ιουνίου. Ίσως δημιουργήσεις παράλληλες σχέσεις, δίνοντας αέρα ανανέωσης στη κρεβατοκάμαρά σου, αν θεωρήσεις πως η κύρια ή πολύχρονη σχέση σου μυρίζει πια… ναφθαλίνη.


Ήλιος και Αφροδίτη με το Ποσειδώνας: Τίποτα δεν είναι όπως νομίζεις πως είναι!


Στις 2 Ιουνίου, ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη τετραγώνου, με το Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Για εσένα αυτό σημαίνει κλονισμός στην περιβόητη… διδυμίσια σιγουριά, ενώ θα υπάρξει μία σύγχυση σχετικά με κάποιες σχέσεις, τα όριά τους και το ρόλο σου σε αυτές. Ίσως πάρεις μία μικρή απογοήτευση από έναν έρωτα, που αλλιώς τον περίμενες και αλλιώς σου προέκυψε. Επίσης, ενδέχεται, στον επαγγελματικό σου τομέα να κάνεις υποχωρήσεις και να δείξεις ανεκτικότητα για πράγματα που δεν αντέχεις. Αυτές είναι μίνι- θυσίες που απαιτεί από σένα η συγκυρία των ημερών. Μικρό το κακό, αν αναλογιστεί κανείς πως είσαι έμπειρος στη διπλωματία, κρύβοντας συχνά την αγανάκτησή σου πίσω από ένα χαμόγελο.Στις 3 Ιουνίου παίρνει μέρος και η Αφροδίτη σχηματίζοντας με τη σειρά της όψη τετραγώνου με το Ποσειδώνα. Ίσως πέσεις θύμα περιστάσεων ή θύμα ερώτων. Ίσως πάλι θυσιάσεις τις δικές σου ανάγκες, απέναντι σε αυτές ενός άλλου.


Όπως και να λειτουργήσει η όψη απέναντί σου, να θυμάσαι πως δεν υπάρχει κάτι που δεν το ξεπερνάς εν ριπή οφθαλμού.


Ήλιος-Κρόνος: Αναζητείται… πειθαρχία!


Στις 3 Ιουνίου ο Ήλιος σου έρχεται σε αντίθεση, σε κόντρα με τον Κρόνο από τον Τοξότη, αναγκάζοντάς σε να συμμορφωθείς με προγράμματα, καλούπια και αυστηρή καθημερινότητα. Θα πρέπει να φροντίζεις τον εαυτό σου, την υγεία σου, να πληρώνεις εγκαίρως τις υποχρεώσεις σου και να μην βασίζεσαι σε ξένες πλάτες. Η αυστηρότητα που ίσως γνωρίσεις το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου, ίσως έχει σκοπό να σε βάλει σε σωστό δρόμο, χωρίς ατασθαλίες και ασυδοσίες. Όπως και να ‘χει, καλό θα σου κάνει λίγη πειθαρχία. Ίσως νιώσεις λίγο απομονωμένος, με τις ανάγκες σου να μη βρίσκουν ικανοποίηση και μία άρνηση σε όλα τα θέλω σου από τον σύντροφο. Είναι η στιγμή που θα πρέπει να αναλογιστείς αν βρίσκεσαι στη σωστή σχέση με το σωστό άτομο, για το σωστό σκοπό.


Ήλιος-Ουρανός: Η τύχη χαμογελά!


Στις 14 Ιουνίου, ο Ήλιος σχηματίζει όψη εξαγώνου με τον Ουρανό από τον Κριό, προσφέροντάς σου ευκαιρίες, επιτυχίες, ανοίγοντας νέες πόρτες και βάζοντάς σε στη διαδικασία να ψαχτείς επαγγελματικά, να βρεις τι σου ταιριάζει, να δείξεις δείγματα δημιουργικότητας και να επιφέρεις αλλαγές προσωπικές και οικονομικές. Ο κοινωνικός περίγυρος, οι φίλοι, οι λαμπερές γνωριμίες αυξάνονται και είναι στο χέρι σου να τις αξιοποιήσεις ανάλογα, ώστε να έχεις όφελος. Οι γνωριμίες που γίνονται υπό την επήρεια αυτής της όψης, επιδρούν δυνατά στη ζωή σου, φέρνουν ενθουσιασμό και τη πιθανότητα να ζήσεις κάτι σπάνιο.


Ερμής-Ποσειδώνας: Προσοχή στα κενά του μυαλού…


Στις 21 Ιουνίου, ο Ήλιος αλλάζει ζώδιο περνώντας στο Καρκίνο, ενώ ο κυβερνήτης σου Ερμής, ο οποίος βρίσκεται στους Διδύμους από τις 13 Ιουνίουπροσφέροντάς σου μεγαλείο έμπνευσης και ευστροφίας, θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες στις 20. Σε αυτό το σημείο, ίσως πάρεις λάθος αποφάσεις, παραπληροφορηθείς και εξαπατηθείς. Επίσης πρόσεχε τις παγίδες, την υποκρισία και την παραπλάνηση, γιατί ίσως κάνεις κινήσεις τις οποίες επουδενί θα έκανες, αν γνώριζες τις αληθινές διαστάσεις μίας κατάστασης.
Πηγή: www.myastro.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X