6 τρόποι να προετοιμάσεις το δωμάτιό σου για το καλοκαίρι  thumbnail
Δεν ξέρω για εσένα, αλλά για μένα, κάθε φορά που τελείωνε το σχολείο και ερχόταν το καλοκαίρι, το δωμάτιο μου περνούσε... extreme make over. Τα παλία βιβλία έφευγαν, ενώ το γραφείο μου πλέον ήταν απόλυτα καθαρό. Έτσι, όχι μόνο ήταν όλα πιο τακτοποιημένα, αλλά και πιο ανάλαφρα. Με τις ιδέες που θα διαβάσεις παρακάτω, ακολουθώντας πολύ απλά βήματα, μπορείς κι εσύ να φρεσκάρεις το δωμάτιο σου και να φέρεις καλοκαιρινή αύρα.

6 τρόποι να προετοιμάσεις το δωμάτιό σου για το καλοκαίρι

Δεν ξέρω για εσένα, αλλά για μένα, κάθε φορά που τελείωνε το σχολείο και ερχόταν το καλοκαίρι, το δωμάτιο μου περνούσε… extreme make over. Τα παλία βιβλία έφευγαν, ενώ το γραφείο μου πλέον ήταν απόλυτα καθαρό. Έτσι, όχι μόνο ήταν όλα πιο τακτοποιημένα, αλλά και πιο ανάλαφρα. Με τις ιδέες που θα διαβάσεις παρακάτω, ακολουθώντας πολύ απλά βήματα, μπορείς κι εσύ να φρεσκάρεις το δωμάτιο σου και να φέρεις καλοκαιρινή αύρα. 


1. Κάνε μια αναδιάταξη στις διακοσμήσεις στον τοίχο Στοιχιματίζω ότι έχεις πάρα πολλές αφίσες στο δωμάτιο σου που δίνουν και το δικό σου χαρακτήρα. Αν δεν θέλεις να τις αποχωριστείς, τουλάχιστον μπορείς να τους αλλάξεις θέση και να πετάξεις μερικές ή να αλλάξεις αυτές που βαρέθηκες και που πλέον έχουν σκιστεί. 


2. Φτιάξε ένα κολάζ με φωτογραφίες 


diyphotocollageidea14


diyphotocollageidea4


Μιας και η σχολική χρονιά τελείωσε, σίγουρα θα έχεις μαζέψει πολλές φωτογραφίες που σου θυμίζουν τις ωραιότερες στιγμές που πέρασες μαζί με την παρέα σου. Γιατί λοιπόν να μην εμφανίσεις ορισμένες από τις πιο αντιπροσωπευτικές και να διακοσμήσεις το δωμάτιό σου; 


3. Φτιάξε την ντουλάπα σου Είναι βαρετό, το ξέρω, αλλά σκέψου πόσο εύκολο θα είναι να βρεις αμέσως τα ρούχα που θέλεις να φορέσεις, αλλά και να ξεφορτωθείς τα χειμωνιάτικα. Για να το κάνεις πιο διασκεδαστικό, κάλεσε τις φίλες σου και βάλτε τα ρούχα με χρωματική σειρά. Άσε που μπορεί να τους αρέσει κάτι που δεν θέλεις πια. 


4. Πρόσθεσε φωτάκια 


 


Kρέμασε φωτάκια είτε κατά μήκος είτε μέσα σε βάζα, φαναράκια και γυάλινα μπολάκια 


5. Φτιάξε τη βιβλιοθήκη σου Είναι η ώρα να ξεφορτωθείς τα βιβλία που δεν θα χρειαστείς και μπορείς να βάλεις κι εδώ φωτάκια. 


6. Οργάνωσε το γραφείο σου Ναι ήρθε η ώρα να κάνεις και αυτή την… αγκαρεία. Όμως σκέψου πόσο πολύ θα αδειάσει από έννοιες το κεφάλι σου αν δεν βλέπεις κανένα σχολικό βιβλίο ή τετράδιο!


 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X