Πώς είναι η υγεία του Κώστα Κόκλα μετά το έμφραγμα στη σκηνή την Κυριακή  thumbnail

Πώς είναι η υγεία του Κώστα Κόκλα μετά το έμφραγμα στη σκηνή την Κυριακή

Ο δημοφιλής ηθοποιός βρίσκεται στην εντατική και δεν διατρέχει κίνδυνο –  Σωτήριο αποδείχθηκε το γεγονός πως ο ηθοποιός ήταν με τους συναδέλφους του στο θέατρο και αμέσως κλήθηκε το ασθενοφόρο


Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε χθες το απόγευμα ο δημοφιλής ηθοποιός Κώστας Κόκλας ο οποίος υπέστη έμφραγμα επί σκηνής στο Ράδιο Σίτυ της Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια της παράστασης «Γαμπροί για πούλημα», όπου πρωταγωνιστεί. 

Ο ηθοποιός κατά τη διάρκεια της απογευματινής παράστασης αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και είχε έντονη εφίδρωση. Αφού ολοκλήρωσε τη σκηνή του οι πόνοι έγιναν αφόρητοι με αποτέλεσμα να ζητήσει από τους υπεύθυνους του θεάτρου να καλέσουν ασθενοφόρο. Το ασθενοφόρο έφτασε στο θέατρο εγκαίρως και μετέφερε τον ηθοποιό, ο οποίος είχε χάσει τις αισθήσεις του, στο νοσοκομείο Άγιος Παύλος. Οι γιατροί αμέσως κατάλαβαν ότι πρόκειται για έμφραγμα και σύμφωνα με πληροφορίες μετά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις διαπίστωσαν ότι είχε δύο βουλωμένες αρτηρίες. Αμέσως του έκαναν στεντ και πλέον νοσηλεύεται στην εντατική, ευτυχώς εκτός κινδύνου. 

Απ ότι φαίνεται σωτήριο αποδείχθηκε το γεγονός πως ο ηθοποιός ήταν με τους συναδέλφους του στο θέατρο και αμέσως κλήθηκε το ασθενοφόρο. Φυσικά ενημερώθηκε άμεσα και η οικογένεια του ηθοποιού. Τα κοντινά του πρόσωπα βρέθηκαν αμέσως στο νοσοκομείο και βρίσκονται στο πλευρό του.

Χθες, μάλιστα ήταν και οι τελευταίες παραστάσεις του θεατρικού των Ρέππα, Παπαθανασίου  «Γαμπροί για πούλημα». Οι συνάδελφοι του Κώστα Κόκλα, που πρωταγωνιστούν μαζί του, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Νικολέτα Βλαβιανού, Σοφία Βογιατζάκη και Μάνος Ιωάννου, βρέθηκαν και εκείνοι στο πλευρό του από την πρώτη κιόλας στιγμή. 


Πηγή: protothema.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X