Ποιος ηθοποιός έχει αρνηθεί 3 φορές να παίξει στην Επίδαυρο  thumbnail

Ποιος ηθοποιός έχει αρνηθεί 3 φορές να παίξει στην Επίδαυρο


Είναι ένας ηθοποιός που έχει στο ενεργητικό του θεατρικές και τηλεοπτικές επιτυχίες.
Μάλιστα, έχει κάνει και δικές του παραγωγές, οι οποίες είχαν απήχηση στο κοινό.AdTech AdΑν και το θέατρο είναι στις άμεσες προτεραιότητές του, δεν έχει βρεθεί στην Επίδαυρο και αυτό γιατί ο ίδιος αρνήθηκε. «Η αλήθεια είναι ότι έχω αρνηθεί τρεις φορές να παίξω στην Επίδαυρο, όχι βέβαια επειδή τη σνομπάρω, αλλά επειδή δεν ήταν κατάλληλες οι συνθήκες για τη συμμετοχή μου. Πάντα «έτρεχε» παράλληλα μια άλλη δουλειά όταν ερχόταν η πρόταση και εγώ δεν θέλω, όταν είμαι κάπου, να τα τινάζω όλα στον αέρα. Θα έρθει όμως, κάποια στιγμή η Επίδαυρος. Το πιστεύω και το θέλω πολύ» αποκάλυψε στην Αγορά ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και συνέχισε για το Daddy Cool:

«Νιώθω πολύ υπερήφανος αλλά και τυχερός γι' αυτή τη δουλειά. Πιστεύω πως είναι από τις καλύτερες συνεργασίες μου τηλεοπτικά και το αποτέλεσμα επί της οθόνης μας δικαιώνει και με το παραπάνω. Όπως δείχνουν και τα νούμερα τηλεθέασης στα νεανικά κοινά 15-44, φαίνεται πως ο κόσμος έχει αγκαλιάσει το «Daddy Cool» λόγω του σεναρίου και της κινηματογραφικής ματιάς που έχει η σκηνοθεσία. Μπορεί να δουλεύουμε πολλές ώρες καθημερινά για τα γυρίσματα, αλλά, ειλικρινά σου μιλάω, περνάμε καταπληκτικά με όλα τα παιδιά»Πηγή: gossip-tv.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X