Τι λένε τα ζώδια σήμερα 23/05! thumbnail
Θα έχουμε μια πολλά υποσχόμενη ημέρα όπου θα μπορέσουμε να τακτοποιήσουμε διάφορες εκκρεμείς υποθέσεις μας, αλλά και να έχουμε σημαντικές επιτυχίες σε επαγγελματικά θέματα και στις διαπροσωπικές μας σχέσεις αφού το πλανητικό σκηνικό είναι ευνοϊκό και

Τι λένε τα ζώδια σήμερα 23/05!

 


Θα έχουμε μια πολλά υποσχόμενη ημέρα όπου θα μπορέσουμε να τακτοποιήσουμε διάφορες εκκρεμείς υποθέσεις μας, αλλά και να έχουμε σημαντικές επιτυχίες σε επαγγελματικά θέματα και στις διαπροσωπικές μας σχέσεις αφού το πλανητικό σκηνικό είναι ευνοϊκό και η κυρίαρχη Σελήνη θα στέκει θετικά στο πλάι μας. Υποθέσεις που σχετίζονται με μετακινήσεις, ταξίδια ή σχέσεις με άτομα από μακριά θα έχουν πολύ θετική κατάληξη, όπως επίσης οικονομικά ζητήματα θα ξεπεραστούν ή θα ρυθμιστούν, έτσι που θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε με ασφάλεια.


Ολοκληρώσεις και νέοι στόχοι


Η Σελήνη θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Κρόνο και σε τρίγωνο με τον Ουρανό. Έτσι λοιπόν διάφορες υποθέσεις από το παρελθόν οι οποίες μας βάραιναν επιλύονται οριστικά και προετοιμαζόμαστε για κάτι καινούριο. Θα υπάρχουν ξεκαθαρίσματα με τον ίδιο μας τον εαυτό και θα ξέρουμε τι θέλουμε και τι πρέπει να επιδιώξουμε. Η δημιουργικότητά μας θα είναι αυξημένη, όπως και η κοινωνικότητας μας, θα υπάρχει ενθουσιαστική διάθεση και ευχάριστες απρόσμενες καταστάσεις και εκπλήξεις θα μας κάνουν να νοιώσουμε ασφάλεια και αισιοδοξία.


Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι θα είστε τόσο επινοητικοί και δραστήριοι που θα μπορείτε να επιλύσετε επαγγελματικά ζητήματα ή δυσκολίες από το παρελθόν με μεγάλη ευκολία. Κάποιες συζητήσεις με πρόσωπα του επαγγελματικού σας χώρου θα φέρουν εσάς σε ευνοϊκή θέση. Οικονομικά προσπαθήστε να ισορροπήσετε τα έξοδά σας και να αποφύγετε τις επιπόλαιες κινήσεις. Για να γνωρίζετε τις εξελίξεις σε κάθε θέμα που σας απασχολεί, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.


Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς κάποιες υποθέσεις εκκρεμείς θα μπορέσετε να τις τακτοποιήσετε και να έχετε αυτό που θέλετε. Επαγγελματικά θα έχετε την δυνατότητα να προωθήσετε τα σχέδιά σας, αφού τόσο η αισιοδοξία, όσο και η αυτοπεποίθηση δεν θα σας λείπουν. Ακόμη θα βρείτε συμπαραστάτες στις επιδιώξεις σας αν είστε ευέλικτοι στις θέσεις σας. Στον οικονομικό τομέα η κατάστασή σας βελτιώνεται και θέματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία σας ή κληρονομικά τακτοποιούνται. Αν θέλετε να κάνετε επιτυχημένα βήματα, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.


Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί με την εφευρετικότητα σας και την επινοητικότητά σας αυξημένες θα μπορέσετε να προωθήσετε τα σχέδιά σας σε κάθε τομέα. Θα υπάρχει υποστήριξη από τους συνεργάτες σας και θα μπορείτε να προχωρήσετε σε λύσεις διαφόρων ζητημάτων, οι ιδέες σας θα γίνονται αποδεκτές και δεν θα διστάσετε να κάνετε πρωτότυπες κινήσεις. Στον οικονομικό τομέα θα πρέπει να φροντίσετε την κάλυψη των υποχρεώσεών σας, πιθανόν να δεχθείτε κάποιες προκλητικές προτάσεις. Για να μπορέσετε να κάνετε τις σωστές επιλογές, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.


Οι σημαντικότερες πλανητικές όψεις της ημέρας με αποτύπωση στις 12 το μεσημέρι ακριβώς είναι συνοπτικά οι εξής:
ΉλιοςΣύνοδοςΑφροδίτη


   

ΉλιοςΑντίθεσηΆρης


   

ΣελήνηΤετράγωνοΔίας


   

ΣελήνηΣύνοδοςΚρόνος


   

ΣελήνηΤρίγωνοΟυρανός


   

ΕρμήςΤρίγωνοΔίας


   

ΕρμήςΕξάγωνοΠοσειδών


   

ΕρμήςΤρίγωνοΠλούτων


   

ΑφροδίτηΑντίθεσηΆρης


   

ΔίαςΤετράγωνοΚρόνος


   

ΔίαςΑντίθεσηΠοσειδών


   

ΔίαςΤρίγωνοΠλούτων


   

ΚρόνοςΤετράγωνοΠοσειδών


   

ΟυρανόςΤετράγωνοΠλούτων


   

 


 


http://www.oroskopos.tv/

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X