Γνωρίστε το ΥOTUEL 7 hours whitening kit,το νέο σύστημα λεύκανσης για χρήση στο σπίτι   thumbnail

Γνωρίστε το ΥOTUEL 7 hours whitening kit,το νέο σύστημα λεύκανσης για χρήση στο σπίτι

Γνωρίστε το ΥOTUEL 7 hours whitening  kit το νέο σύστημα λεύκανσης  για χρήση στο σπίτι. Το ΥΟΤUEL 7 hours περιέχει τον επαγγελματικό λευκαντικό παράγοντα Carbamide Peroxide και προσφέρει πιο λευκά δόντια και ακαταμάχητο χαμόγελο σε 7 μόνο εφαρμογές!


Το ΥOTUEL 7 hours είναι το νέο μέλος της premium ολοκληρωμένης σειράς προϊόντων YOTUEL για λεύκανση, προστασία και φροντίδα της στοματικής υγιεινής σχεδιασμένο όπως όλα τα προϊόντα της σειράς από τους οδοντιάτρους της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας.


Περιέχει τον κορυφαίο λευκαντικό παράγοντα Carbamide Peroxide (0,3%) συστατικό που χρησιμοποιούν οι οδοντίατροι στα μασελάκια λεύκανσης δοντιών και προσφέρει έως 8 τόνους πιο λευκά δόντια σε 7 μόνο εφαρμογές!ΥOTUEL 7 hours whitening kit~ H νέα πρόταση της YOTUEL καινοτομεί στη λεύκανση και τη φροντίδα της στοματικής υγιεινής, αποτελώντας ένα εύκολο και αποτελεσματικό σύστημα για τη λεύκανση των δοντιών στο σπιτι:  • Περιλαμβάνει 7 εφαρμογές της 1 ώρας με ευπροσάρμοστα στη γνάθο μασελάκια για μεγαλύτερη ευκολία και άνεση στην εφαρμογή

  • Καθαρίζει & απομακρύνει αποτελεσματικά και με ασφάλεια χρωματικούς λεκέδες & βαθιές δυσχρωμίες των δοντιών.

  • Η λεύκανση γίνεται τόσο στη μπροστινή  όσο και στην πίσω όψη των δοντιών

  • Καθαρίζει και ταυτόχρονα προστατεύει το σμάλτο με φθοριούχο  κάλιο (1470ppmF-) και ξυλιτόλη.

  • Με σύνθεση  που δεν προκαλεί ευαισθησία.

  • Λευκαίνει τα δόντια, χωρίς να φθείρει το σμάλτο καθώς δεν περιέχει χημικές ή διαβρωτικές ουσίες

  • Για πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα, προτείνεται οι εφαρμογές να γίνονται διαδοχικά σε διάστημα 1 εβδομάδας και η μη κατανάλωση φαγητού ή καφέ για τουλάχιστον 30’ μετά την εφαρμογή.


*To ΥOTUEL 7 hours whitening kit διατίθεται στην ελληνική αγορά από την εταιρεία ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ ΑΕΒΕ στα φαρμακεία, στα supermarket Θανόπουλος και σε επιλεγμένα καταστήματα HONDOS CENTER.


 


Follow ΥOTUEL on Facebook: http://bit.ly/YotuelGreece


Follow ΥOTUEL on Instagram:  @Yotuel_Greece

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X