Τα άστρα την Τρίτη, 24 Μαΐου 2016, με την Αφροδίτη στους Διδύμους! thumbnail
Σήμερα έχουμε την μετακίνηση της Αφροδίτης, η οποία εγκαταλείπει το ζώδιο του Ταύρου για να περάσει στους Διδύμους, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 17 Ιουνίου 2016.

Τα άστρα την Τρίτη, 24 Μαΐου 2016, με την Αφροδίτη στους Διδύμους!

Σήμερα έχουμε την μετακίνηση της Αφροδίτης, η οποία εγκαταλείπει το ζώδιο του Ταύρου για να περάσει στους Διδύμους, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 17 Ιουνίου 2016.


Τα άστρα την Τρίτη, 24 Μαΐου 2016, με Αφροδίτη στους Διδύμους


 


Ο πλανήτης εδώ προσαρμόζεται στη βασική ιδιότητα του ζωδίου, την επικοινωνία! Παρατηρείστε τους ανθρώπους που έχουν Αφροδίτη στους Διδύμους… Έχουν μια ιδιαίτερη γοητεία στην ομιλία τους και μεγάλη ευκολία στην έκφρασή τους, κρατώντας το ενδιαφέρον του συνομιλητή τους, ενώ υπάρχει και μια αρμονία στην κίνησή τους! Πράγματι, η Αφροδίτη στους Διδύμους δίνει ιδιαίτερη γοητεία στην έκφραση, που την περίοδο αυτή φαίνεται πως διευκολύνεται σημαντικά, ενισχύοντας κυρίως τις σχέσεις μας.


Από την άλλη μεριά, υπάρχει μια πιο επιφανειακή διάθεση, που δεν επιτρέπει να δούμε ή να αναλύσουμε τα πράματα σε βάθος… Επίσης, είναι μια περίοδος που λόγια και κουτσομπολιά μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις, γι’ αυτό και είναι σημαντικό να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να φιλτράρουμε ό,τι ακούμε, γιατί δεν είναι πάντα αληθινό!


Οι αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης από τους Διδύμους


Βεβαίως, η Αφροδίτη έχει μπροστά της μια δύσκολη διαδρομή… Το πρώτο της ''ραντεβού'' είναι η αντίθεση με τον Άρη την αυριανή ημέρα, που προκαλεί έντονους τριγμούς στα θέματα των σχέσεων.


Στις 3 Ιουνίου, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα προκαλεί πάσης φύσεως απογοητεύσεις και διαψεύσεις, κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με το συναίσθημα και με την ερωτική μας ζωή.


Το παζλ των δύσκολων όψεων συμπληρώνεται στις 4 Ιουνίου, με την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο· μια όψη που δημιουργεί ψυχρότητα, αντιπαραθέσεις και διαφωνίες, συναισθήματα κι επιθυμίες που συγκρούονται, φέρνοντας σε πολλές περιπτώσεις ρήξεις, ίσως και χωρισμούς!


Στις 5 Ιουνίου η Αφροδίτη συναντά σε όψη τετραγώνου τον Δία, ισορροπώντας λίγο τις διαθέσεις και δίνοντας μια πιο αισιόδοξη νότα στην καθημερινότητα, αλλά και σε θέματα που σχετίζονται με το συναίσθημα ή με τα οικονομικά μας.


Στις 12 Ιουνίου, το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό ανοίγει την πόρτα στο ξαφνικό, στις εκπλήξεις και στην ανανέωση των σχέσεών μας και της κοινωνικής μας ζωής, δημιουργώντας ένα σαφώς καλύτερο κλίμα από το προηγούμενο.


Γεγονός είναι όμως πως η Αφροδίτη στους Διδύμους περνάει από αρκετή ταλαιπωρία, δημιουργώντας έντονους κραδασμούς στη ροή των εξελίξεων… Αυτό που βοηθά πραγματικά, είναι να είμαστε απόλυτα συνειδητοί στα λόγια μας, γιατί υπάρχει πάντα ο κίνδυνος μιας ελαφρότητας στο λόγο και την επικοινωνία γενικότερα, που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα.


Ποια ζώδια ευνοούνται από την Αφροδίτη στους Διδύμους


Ευνοημένα από την νέα θέση της Αφροδίτης είναι τα ζώδια του Αέρα, Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, που τώρα κινούνται σε ένα κλίμα ανανέωσης, εξυπηρετώντας τόσο θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά τους, όσο και τις σχέσεις τους!


 


Πηγή: http://www.myastro.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X