Είμαι εγχειρισμένη για ραιβοιπποποδία και τα τελευταία χρόνια η κούραση μου προκαλεί πόνο. Τι με συμβουλεύετε; thumbnail

Η ΚΙΚΗ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ ΤΟΥ BORO.GR

Είμαι εγχειρισμένη για ραιβοιπποποδία και τα τελευταία χρόνια η κούραση μου προκαλεί πόνο. Τι με συμβουλεύετε;Αναγνώστρια ρωτά: 


Είμαι48 ετώνεγχειρισμένη για ραιβοϊπποποδία από 1 έτους. Ως τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα. Τα τελευταία χρόνια η κούραση και η ορθοστασία μου προκαλούν πόνο το βράδυ ή δυσκαμψία το πρωί στον αστράγαλο. Οι ορθοπεδικοί πάτοι δε με ανακουφίζουν και η γυμναστική με κουράζει. Τι να κάνω; Να πιεστώ να χρησιμοποιώ πάτους; 


 


Στο ερώτημά σας απαντά ο Χειρουργός Ορθοπαιδικός, Συνεργάτης Βιοκλινικής Αθηνών, Αντώνης Παρτσινέβελος.


 "Θα πρότεινα καταρχήν ακτινολογικό έλεγχο στην ποδοκνημική άρθρωση και τον άκρο πόδα για να ελέγξουμε αν υπάρχουν εκφυλιστικές αλλοιώσεις λόγω του πόνου και της δυσκαμψίας που αναφέρετε. Αναλόγως των ευρημάτων θα προτείνει ή περαιτέρω εξέταση ή θεραπεία (ειδικά διαμορφωμένα πέλματα που γίνονται μετά από πελματογράφημα, φαρμακευτική ή βιολογική θεραπεία με εγχύσεις, φυσιοθεραπεία ή ότι άλλο κρίνει)."


www.partsinevelos.gr


AdTech Ad

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X