Γαλάνη: «Τα μουσικά talent shows είναι του αισχίστου είδους κρεοπωλεία» thumbnail

Γαλάνη: «Τα μουσικά talent shows είναι του αισχίστου είδους κρεοπωλεία»

Η τραγουδίστρια χαρακτήρισε τα talent show «αισχίστου είδους κρεοπωλεία» και παρομοίασε τα παιδιά που συμμετέχουν σε αυτά με «σφαχτάρια που τους βγάζουν το δέρμα»


Tην άποψη της για τα talent show, κλήθηκε να εκφράσει η Δήμητρα Γαλάνη, σε συνέντευξη της στην εκπομπή «Όλα Καλά». Η τραγουδίστρια τα χαρακτήρισε «αισχίστου είδους κρεοπωλεία» και παρομοίασε τα παιδιά που συμμετέχουν σε αυτά με «σφαχτάρια που τους βγάζουν το δέρμα».
 
«Τα μουσικά talent shows είναι του αισχίστου είδους ''κρεοπωλεία''. Είναι να σαν κρεμάνε σφαχτάρια και να περιμένουμε να τους βγάλουν το δέρμα. Είμαι εναντίον των talent shows όσο δεν πάει άλλο. Ο τρόπος δε που γίνεται, ο οποίος είναι ανθρωποφαγικός, που ξεφεύγει από την διασκέδαση και την ψυχαγωγία και γίνεται μια ανθρωποφαγία και ένα δίδαγμα ρουφιανιάς και κατινιάς. Όλα αυτά….Το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να μαζευτούνε. Είναι κανίβαλοι. Δεν μπορεί για να βγάλει μεροκάματο κάποιος καλλιτέχνης, να γίνονται αυτά τα τέρατα. Εγώ δεν ξέρω κανέναν σοβαρό καλλιτέχνη, που να προσπάθησε μέσα από talent show -αυτού του τύπου- να γίνει γνωστός»
, ήταν τα λόγια της τραγουδίστριας.


Πηγή: protothema.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X