Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016 thumbnail

Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

ΚΡΙΟΣ: Αναζητήστε νέα ερεθίσματα που θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον σας. Αρχίστε να στηρίζεστε στα δικά σας πόδια, χωρίς να απογοητεύεστε αν οι συγκυρίες δεν λειτουργούν υπέρ σας. 


 


ΤΑΥΡΟΣ: Θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με συνεργάτες και άτομα κύρους που θα βοηθήσουν την πρόοδο και την καριέρα σας.


 


ΔΙΔΥΜΟΙ: Περιοριστείτε σε ότι είναι άκρως απαραίτητο να γίνει και λειτουργήστε με ορθή κρίση, για να αποφύγετε να προκαλέσετε δυσάρεστες καταστάσεις με τους γύρω σας.


 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποβάλετε από την καθημερινότητά σας όσο πιο γρήγορα μπορείτε νοοτροπίες που δεν είναι αποτελεσματικές και σας εμποδίζουν να προχωρήσετε ανενόχλητοι στα σχέδιά σας.


 


ΛΕΩΝ: Αν έχετε κατά νου να αγοράσετε κάτι, κάντε πρώτα μια έρευνα αγοράς. Εκφράστε τις σκέψεις σας σε άτομα με τα οποία σας ενώνει ο σεβασμός.


 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η διάθεσή σας δε θα είναι τόσο ανεβασμένη, ώστε να τολμήσετε εξόδους. Εφαρμόστε τις ιδέες που έχετε για την επαγγελματική σας άνοδο και μην αφήσετε τίποτα στη μέση.


 


ΖΥΓΟΣ: Έχετε δοκιμάσει διάφορα στη ζωή σας και λίγα είναι αυτά που μπορούν πλέον να σας εντυπωσιάζουν. Επιδιώξτε μια πιο άμεση επικοινωνία με τους άλλους για να τους βοηθήσετε να σας καταλάβουν.


 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επιλέξτε να βάλετε δίπλα σας άτομα με τα οποία εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος. Θα αρχίσετε να περνάτε πιο όμορφα αν περιορίσετε τα νεύρα σας.


 


ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην προβείτε σε ξεκινήματα αν ακόμα δεν είστε πολύ καλά προετοιμασμένοι. Ακούστε προσεκτικά τις προτάσεις που θα σας γίνουν, γιατί θα σας δώσουν ιδέες.


 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πριν επενδύσετε τα χρήματά σας συμβουλευτείτε τα κατάλληλα άτομα. Χάνετε το χρόνο σας χωρίς λόγο, ψάχνοντας για απαντήσεις που δεν υπάρχουν.


 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Υιοθετήστε πιο μοντέρνες ιδέες, γιατί οι παλιές δεν ταιριάζουν στο νέο προφίλ σας. Βάλτε το καλύτερό σας χαμόγελο και ετοιμαστείτε για καινούριες γνωριμίες.


 


ΙΧΘΥΣ: Για να προλάβετε να τακτοποιήσετε κάθε εκκρεμότητα βάλτε πρόγραμμα. Αν δε θέλετε να σας προλαβαίνουν οι εξελίξεις, μην αφήσετε τίποτα στην τύχη.


 


Πηγή: http://www.oroskopos.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X