Τι λένε τα άστρα για όλα τα ζώδια ως 17 Ιουνίου 2016 με την Αφροδίτη στους Διδύμους! thumbnail
Πώς θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων

Τι λένε τα άστρα για όλα τα ζώδια ως 17 Ιουνίου 2016 με την Αφροδίτη στους Διδύμους!


Η Αφροδίτη στις 24 Μαΐου 2016 έκανε την είσοδο της στο αέρινο ζώδιο του μεταβλητού σταυρού, τον Δίδυμο, όπου σε αυτή τη θέση θα παραμείνει ως τις 17 Ιουνίου, χαρίζοντας μία ανέμελη αλλά παράλληλα και επιπόλαιη τάση στον έρωτα αλλά και στο χρήμα….Η Αφροδίτη από τους Διδύμους ανανεώνει με τα άστατα παιχνίδια της…


Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που αντιπροσωπεύει τον έρωτα, την απόλαυση, την διασκέδαση, τα παιδιά, την τέχνη, αλλά και το χρήμα…   Από το ζώδιο των Διδύμων χάνει τον ρομαντισμό και την τρυφερότητά της, αποκτά όμως την επιθυμία για φλερτπαιχνίδι , γνωριμίες καιεπικοινωνιακή έκφραση … Ο  έρωτας παίρνει την μορφή επιπόλαιου  καλοκαιρινού παιχνιδιού στο οποίο  δεν θες να υπακούσεις σε νόμους και κανόνες, θέλεις να εκφραστείς ελεύθερα, να γνωρίσεις κόσμο και να διασκεδάσεις, χωρίς να υπολογίζεις τις συνέπειες…. Τα ζώδια που θα ευνοηθούν αυτή την περίοδο είναι τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι,Ζυγοί, Υδροχόοι) καθώς και τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες)! Η  συμπόρευση Ήλιου – Αφροδίτης (ιδιαίτερα κοντά στις 7/6)  από το ζώδιο των Διδύμων,  σκορπίζει τον ενθουσιασμό και την ανάγκη να αξιοποιήσεις τα εκφραστικά σου μέσα και να περάσεις καλά, ξεφεύγοντας για λίγο από τα συνηθισμένα …. Κοντά στις 12 Ιουνίου το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανούεπιφυλάσσει όμορφες εκπλήξεις, ευκαιρίες και απρόβλεπτα όμορφα γεγονότα που θα σκορπίσουν χαρά στα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους) και στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) του 3ου δεκαημέρου …Μέχρι εδώ ακούγονται όλα ωραία, όμως το διάστημα της παραμονής της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων  ,  ιδιαίτερα την χρονιά που διανύουμε, δεν θα είναι και τόσο «αθώο» και ανανεωτικό , αλλά κρύβει και πολλές παγίδες… Η αστάθεια, η  επιπολαιότητα, η βιασύνη, οιδιχασμένες καταστάσεις και οι «απάτες» θα κριθούν και θα τιμωρηθούν σε αυτό το χρονικό διάστημα του έτους και αρκετοί εκπρόσωποι του ζωδιακού , θα νιώσουν μπερδεμένοι,διχασμένοι, αλλά και προδομένοι…. Γιατί όμως θα συμβεί αυτό;


Οι παγίδες της Αφροδίτης από το ζώδιο των Διδύμων


Η Αφροδίτη ακολουθώντας την πορεία της στο ζώδιο των Διδύμων, θα έρθει σε δυσμενείς όψεις  με τον ανάδρομο Άρη (στις 25/5) , με τον Ποσειδώνα  (στις 3/6), με τον ανάδρομο  Κρόνο (στις 4/6) και με τον Δία (στις 5/6). Τα ζώδια που θα πρέπει λοιπόν να «τιθασεύσουν» τον αυθορμητισμό και την επιπολαιότητα είναι οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες).  Όσοι έχουν γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο των παραπάνω ζωδίων, θα πρέπει να έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους, ότι η απόλαυση, η διασκέδαση, η χαρά και ο έρωτας που μπορεί να νιώσουν , δεν θα έχει και τόσο μεγάλη διάρκεια… Οι γεννημένοι στο 2οδεκαήμερο,  θα βρεθούν μπερδεμένοι, διχασμένοι, προδομένοι ή θα διαψευστούν κάποιες προσδοκίες τους και αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να αφήσουν στην άκρη την υπερβολή, την εξιδανίκευση διατηρώντας κάποιες άμυνες  στην προσωπική τους ζωή! Να τονίσουμε εδώ, ότι  θα υπάρξουν αρκετές αποκαλύψεις, θα πέσουν οι «κουρτίνες» σε σχέσεις,  ενώ πολλοί δεν θα καταφέρουν να αντισταθούν σε έναν εφήμερο ερωτικό πειρασμό και … θα τιμωρηθούν για αυτό!  Επιπλέον πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας και στον οικονομικό τομέα, αλλά και στις πρόσκαιρες, πολλά υποσχόμενες ευκαιρίες…. που θα κρύβουν κινδύνους και προπάντων εξαπατήσεις! Καλό είναι λοιπόν να διαχειριστούμε ακόμα και  το χρήμα, με σύνεση και προνοητικότητα!


Προβλέψεις για κάθε ζώδιο και Ωροσκόπο


Κριός:  Με την Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων μπορείς να αξιοποιήσεις την ευκαιρία να βγεις, να ταξιδέψεις, να έρθεις σε επαφή με κόσμο, να κάνεις νέες γνωριμίες ή και να κουβεντιάσεις για μία επικείμενη νέα συνεργασία!  Αναζήτησε νέες προοπτικές, προγραμμάτισε μία μετακίνηση για διασκέδαση ή ερωτική ανανέωση … αλλά αφέσου στο φλερτ και στο παιχνίδι των λέξεων που μπορεί πραγματικά να αναζωογονήσει τα αισθηματικά σου! 


Ταύρος: Έφτασε η στιγμή να νιώσεις οικονομική αλλά και ψυχολογική ανακούφιση που θα σε βοηθήσουν να δεις και πάλι το «ποτήρι» μισογεμάτο!  Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων, θα συμβάλει στην αύξηση των οικονομικών σου πόρων… Βέβαια, οι υποχρεώσεις είναι πολλές, τα χρέη τρέχουν, όμως το σημαντικό είναι ότι εσύ τώρα μπορείς να παρουσιάσεις άνοδο! Πρόσεξε περισσότερο τις φιλίες σου και τα άτομα που εμπιστεύεσαι, ενώ αφέσου δημιουργικά στη δουλειά σου γιατί θα σε ανταμείψει!


Δίδυμος:  Η Αφροδίτη θα κινείται στο δικό σου ζώδιο ως τις 17 Ιουνίου και ναι είναι μία καλή ευκαιρία να ανανεωθείς, να νιώσεις πιο όμορφα με τον εαυτό σου,  να βρεις την χαρά που κρύβεται μέσα σου … και γιατί όχι να φλερτάρεις! Το διάστημα που ανοίγεται μπροστά σου, κρίνεται ευχάριστο, διασκεδαστικό και αρκετά ερωτικό ιδιαίτερα για σένα που έχεις γεννηθεί στο 1ο και στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Ο έρωτας γίνεται τώρα ένα παιχνίδι που σε εξιτάρει! Δεν θα λείψουν και οι δύσκολες στιγμές, ιδιαίτερα για σένα που έχεις γεννηθεί στο 2οδεκαήμερο του ζωδίου σου, που θα κατανοήσεις αυτό τον καιρό ότι η υπερβολή και η λάθος κρίση,  μπορεί να σταθεί εμπόδιο στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου! Καρκίνος:  Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για σένα, να ξεπεράσεις ψυχολογικά εμπόδια και καταστάσεις που σε έφερναν σε αδιέξοδο … Να αποβάλεις το άγχος, να λύσεις προβλήματα,φοβίες και αδιέξοδα… Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων σου θυμίζει ότι η λύση είσαι εσύ,ο τρόπος που βλέπεις τα πράγματα … Στα αισθηματικά βρίσκεσαι σε μεταβατικό στάδιο, που τα μπερδέματα σιγά – σιγά θα αρχίσουν να φεύγουν. Ίσως αυτό τον καιρό υπάρχει ένα περίεργο – μυστικό ειδύλλιο που δεν το παραδέχεσαι σε κανέναν, όμως εσένα σε τονώνει ψυχολογικά! Στον τομέα της εργασίας οι καταστάσεις είναι απαιτητικές όμως αντιμετωπίσιμες, εφόσον διαχειριστείς με μαεστρία κάθε εργασιακή πρόκληση!


 


Λέων:   Η περίοδος που ανοίγεται μπροστά σου, σου δίνει τον αέρα της ανανέωσης, της δικτύωσης, της κοινωνικής επαφής αλλά και των γνωριμίων … Είναι η κατάλληλη στιγμή να βγεις από το καβούκι σου, να δεις φίλους, να διασκεδάσεις, να βρεθείς συλλογικά με μία ομάδα ανθρώπων που έχετε ένα κοινό όραμα, έναν κοινό στόχο … Η λέξη κλειδί αυτής της περιόδου για σένα είναι : «Κοινωνικοποίηση» και μάλιστα εδώ και τώρα… Μάλιστα, είσαι και από τα ζώδια που δέχεσαι εύνοια και στα αισθηματικά σου αυτή την περίοδο… Μία νέα γνωριμία μέσα από φιλικό περιβάλλον, ή με άτομο που μοιράζεστε κάποιες κοινές σκέψεις,στόχους, επιθυμίες θα σου δώσει αυτό τον καιρό τον ενθουσιασμό και την τόνωση που χρειάζεσαι!


 


Παρθένος:  Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων στρέφει το ενδιαφέρον σου στην καριέρα και σε δημιουργικούς τρόπους που θα μπορούσαν να συντελέσουν στην προσωπική σου άνοδο … Δίνεις μεγαλύτερη έμφαση στην  εικόνα σου, στο προφίλ σου, στο όνομά σου, αναζητάς κάτι πιο ουσιαστικό στα αισθηματικά σου, όμως δέχεσαι και αρκετές αντιστάσεις… Στον τομέα των σχέσεων, κάποιες καταστάσεις δεν είναι ακριβώς όπως φαίνονται με αποτέλεσμα να μπλέκεσαι σε διλήμματα ή να νιώθεις αστάθεια και αβεβαιότητα.Στα επαγγελματικά, υπάρχει περιορισμός οικονομικός, που σου «κόβει» τα φτερά ή σε κάνει να μετανιώνεις για λάθος κινήσεις…! Όπως και να έχει εσύ αυτή την περίοδο πρέπει να επικεντρωθείς στο μέλλον… αναζητώντας νέες προοπτικές!


 


Ζυγός: Το πέρασμα της Αφροδίτης από το φιλικό για σένα ζώδιο των Διδύμων, ανανεώνει την διάθεσή  σου και επαναφέρει την αισιοδοξία και τα νέα σχέδια στην καθημερινότητά σου …! Επέκταση… αυτή ακριβώς είναι η λέξη κλειδί για σένα, γιατί αυτή την περίοδο μπορείς με τρόπο δημιουργικό να «εξερευνήσεις» νέους τρόπους, νέες μεθόδους που θα συμβάλουν στην ουσιαστική αλλαγή και ανάπτυξή σου … Στα επαγγελματικά σου τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για επαφές, συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, ή ακόμα και για εμπλουτισμό των γνώσεών σου ! Στα αισθηματικά …  γνωριμίες και φλερτ μέσα από το διαδίκτυο, με άτομο που είναι σε άλλη πόλη ή άλλη χώρα, με πρόσωπο που γνώρισες σε ένα σεμινάριο ή ακόμα που σας χωρίζει ηλικιακή διαφορά, είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών!  Τι πρέπει όμως να προσέξεις γενικά αυτή την περίοδο; Μην προσπαθείς να επιβάλεις τις απόψεις σου ή να σου έρθουν όλα τόσο βολικά, ακριβώς όπως τα φαντάζεσαι ή τα θέλεις, συμβιβάσου όταν πρέπει και φρόντισε να αποβάλεις το άγχος και την βιασύνη.


 


Σκορπιός:  Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων,  αφενός σε βοηθά να βρεθείς κερδισμένος οικονομικά μέσω κάποιες συνεργασίας, αφετέρου σε στηρίζει να τακτοποιηθούν κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες , γεγονός που σε ανακουφίζει! Η οικονομική εύνοια μπορεί να προέρχεται και από τον σύντροφο ή από κάποιο μπόνους.  Στα αισθηματικά σου τώρα,  το διάστημα παραμονής της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων, το πάθος είναι κυρίαρχο και πολλές φορές ασυγκράτητο … Αν αφήσεις στην άκρη τις ζήλειες και τα άσκοπα ερωτικά μπερδέματα, μπορείς πραγματικά να απολαύσεις δυνατές στιγμές!


 


Τοξότης: Είναι φανερό ότι το διάστημα  αυτό, το ενδιαφέρον σου στρέφεται στις σχέσεις σου! Είτε είναι ο αισθηματικός δεσμός, είτε ένας γάμος,είτε μία  μόνιμη επαγγελματική συνεργασία, είναι δεδομένο ότι αυτό τον καιρό για σένα είναι πολύ σημαντικό να νιώσεις την αρμονία μέσα από τις σχέσεις… Η επιθυμία αυτή δεν θα είναι και τόσο εύκολο να γίνει πραγματικότητα για σένα που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου,όπου αναμένεται να έχεις οικονομικές συγχύσεις και μπερδέματα στο σπίτι / στα επαγγελματικά, ενώ στα αισθηματικά θα περάσεις κάποιες δοκιμασίες… Αν είσαι Τοξότης του 1ου δεκαημέρου έχεις τώρα τις κατάλληλες ευκαιρίες για να ανοιχτείς συναισθηματικά σε μία νέα ή ήδη υπάρχουσα σχέση! Αν είσαι Τοξότης του 3ου δεκαημέρου, ο έρωτας σε στοχεύει με τα βέλη του κοντά στις 12 Ιουνίου!


 


Αιγόκερως:  Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων, σε κάνει να αναζητάς τρόπους για να κάνεις την καθημερινότητά σου πιο όμορφη.  Αναζητάς τρόπους για να βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση και καταφέρνεις με κάποιο τρόπο να ανανεωθείς, να χάσεις περιττό βάρος, να αλλάξεις στυλ, να αντιμετωπίσεις το άγχος … Παράλληλα στην εργασία σου – έστω και αν η κατάσταση που υπάρχει, σε προβληματίζει έντονα –  μπορείς πιο άνετα να ανταπεξέλθεις στις προκλήσεις και στις απαιτήσεις της εποχής,αξιοποιώντας κατάλληλα δημιουργικές σκέψεις και ιδέες και βάζοντας σε έναν καλύτερο προγραμματισμό τις υποχρεώσεις σου!


 


Υδροχόος:  Βρίσκεις και πάλι τον εαυτό σου,  η διάθεσή σου γίνεται παιχνιδιάρικη, ερωτική, παίζεις, ανανεώνεσαι, διασκεδάζεις και ναι επιτέλους περνάς καλά …Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων σου επιφυλάσσει χαρές στα ερωτικά σου, σε δημιουργικά σου πλάνα, η χαρά μπορεί να προέρχεται και από το παιδί ή ακόμα και από ένα επιχειρηματικό σχέδιο!  Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι αντιλαμβάνεσαι ότι η ζωή είναι πολύ μικρή για να την κάνουμε μίζερη … έτσι αφήνεσαι στις ευκαιρίες της στιγμής και το απολαμβάνεις! Ερωτικά, μπορεί να αναμένεις και μία επανασύνδεση αν έχεις γεννηθεί στις πρώτες μέρες του ζωδίου σου …  Τα οικονομικά συνεχίζουν να είναι εμποδισμένα και περιορισμένα και χρειάζεται περισσότερη εγκράτεια αλλά και υπομονή ιδιαίτερα για σένα που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου!


 


Ιχθύς: Με την Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων μπορείς να έρθεις πιο κοντά στην οικογένεια,στους ανθρώπους που είναι για σένα το σταθερό λιμάνι και η σιγουριά σου και με υποχωρήσεις και θυσίες να βελτιώσεις τη σχέση σου μαζί τους. Παράλληλα,  ανανέωση στο χώρο του σπιτιού, μία μετακόμιση, μία αλλαγή στη διακόσμηση,ή μία αγορά είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών ….  Υπάρχουν όμως και υποθέσεις που  χρειάζονται προσοχή στην διαχείρισή τους! Ποιες υποθέσεις είναι αυτές; Η καριέρα σου , ο γάμος, ή η σταθερή σου σχέση … Σε αυτούς ακριβώς τους τομείς θα νιώσεις διχασμό,αβεβαιότητα και αστάθεια … Μην κάνεις επιπόλαιες επιλογές και προπάντων   μην κρατάς μυστικά ( ή ακόμα και ψέματα) που μπορεί να αποκαλυφθούν και να δημιουργήσουν πρόβλημα!


 


Πηγή: http://www.oroskopos.gr

 [fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X