Τα άστρα την Τετάρτη, με την Αφροδίτη σε αντίθεση με ανάδρομο Άρη! thumbnail
Τις ημέρες αυτές βρισκόμαστε κάτω από την επίδραση μιας δύσκολης όψης, που ταρακουνά για τα καλά τον ψυχισμό μας, το συναίσθημά μας, τις επιθυμίες μας, αλλά και τις σχέσεις μας, τόσο τις επαγγελματικές όσο και τις προσωπικές…

Τα άστρα την Τετάρτη, με την Αφροδίτη σε αντίθεση με ανάδρομο Άρη!

Τις ημέρες αυτές βρισκόμαστε κάτω από την επίδραση μιας δύσκολης όψης, που ταρακουνά για τα καλά τον ψυχισμό μας, το συναίσθημά μας, τις επιθυμίες μας, αλλά και τις σχέσεις μας, τόσο τις επαγγελματικές όσο και τις προσωπικές…


Τα άστρα την Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016, με την Αφροδίτη σε αντίθεση με ανάδρομο Άρη


 


Η Αφροδίτη από τους Διδύμους σε αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη από τον Τοξότη, σε πολλές περιπτώσεις θα δημιουργήσει μια εμπόλεμη διάθεση στις σχέσεις. Θυμόςπαράποναζήλιες και οτιδήποτε μπορεί να μην εκτονώθηκε το προηγούμενο διάστημα, τις ημέρες αυτές ξεχύνεται σαν ένας χείμαρρος από την ψυχή μας!


Αν μέχρι τώρα η σχέση σου κινείται σε ένα ήρεμο και αρμονικό κλίμα, μπορείς να ελπίζεις πως ακόμα και αν ανέβουν οι τόνοι, θα μπορέσεις να διαχειριστείς την όποια κατάσταση με ψυχραιμία και συγκαταβατικότητα, ώστε να κρατήσεις τις ισορροπίες. Από την άλλη μεριά, αν η σχέση σου κινείται σε ένα κλίμα έντασης και διεκδίκησης, οι ημέρες αυτές είναι πιθανόν να την δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο και να δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις, αφού οι απόψεις γίνονταν απόλυτες, προκλητικές και οδηγούν τις καταστάσεις στα άκρα!


Αν αυτή την περίοδο είσαι αδέσμευτος, η επιθυμία σου εντείνεται και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν πρόσωπα ίσως από το παρελθόν, που θα σου χτυπήσουν και πάλι την πόρτα ή εσύ να επιδιώξεις να προσεγγίσεις εκ νέου μια παλιά σχέση… Ωστόσο, δεν είναι σίγουρο πως μια τέτοια κίνηση θα στεφθεί από επιτυχία, καθώς ό,τι σας απομάκρυνε στο παρελθόν, μπορεί να σας απομακρύνει και πάλι. Δεν αποκλείεται επίσης, τις ημέρες αυτές να προκύψουν γνωριμίες με πρόσωπα που έχουν έντονη ασυμβατότητα με εσένα!


Σε κάθε περίπτωση, ας είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί στο τι λέμε, στο πώς εκφραζόμαστε και κυρίως στο πώς διεκδικούμε ή απαιτούμε από τους άλλους, γιατί το κλίμα είναι έκρυθμο και σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις!


Ποια ζώδια επηρεάζονται από την αντίθεση Αφροδίτης-Άρη


ΔίδυμοιΤοξότεςΠαρθένοι και Ιχθύες των πρώτων ημερών, αλλά και όσοι έχετεωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στις πρώτες μοίρες των ζωδίων αυτών, χρειάζεται αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία στις επαγγελματικές σχέσεις σας, καθώς μπορεί να προκύψουν και θέματα από το παρελθόν, που θα πυροδοτήσουν έναν καινούριο κύκλο εντάσεων… Αλλά και στην προσωπική σας ζωή το κλίμα παρουσιάζει ιδιαίτερη ευαισθησία και μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να εκραγεί!


 


Πηγή: http://www.myastro.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X