Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης από τα Δικαστήρια: Να πληρώσω αυτά που μου αναλογούν thumbnail

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης από τα Δικαστήρια: Να πληρώσω αυτά που μου αναλογούν

«Σκοπός μου δεν είναι να μην πληρώσω, αλλά να πληρώσω αυτά που μου αναλογούν», είπε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στους δικαστές του Διοικητικού Εφετείου, όπου συζητήθηκε η υπόθεση των εμβασμάτων που μετέφερε στην Κύπρο τη διετία 2010-2011 ύψους 5,3 εκ. ευρώ.


Πρόκειται περί εμβασμάτων για τα οποία οι ελληνικές φορολογικές αρχές του επέβαλαν πρόστιμο που υπερβαίνει τα 4 εκ. ευρώ. «Μόνη μου ελπίδα είναι η απόφαση σας. Έχω πληγεί ανεπανόρθωτα με διάφορους τρόπους από αυτήν την υπόθεση» είπε ο γνωστός τραγουδιστής.Σύμφωνα με τη συνήγορό του Ευαγγελία Μάντζου για τα εν λόγω εμβάσματα, που ελέγχθηκε από το ΚΕΦΟΜΕΠ, ο Μ. Χατζηγιάννης έχει υπαχθεί στη ρύθμιση των 100 δόσεων καταβάλλοντας το εξοντωτικό, όπως ανέφερε, ποσό των 45.000 ευρώ το μήνα.


Η κ. Μάντζου τόνισε επίσης πως ο τραγουδιστής έχει εικοσαετή καλλιτεχνική θητεία, εργάζεται από 18 ετών και το διάστημα από το 2000 έως το 2010 έχει καταβάλει φόρους που υπερβαίνουν τα 3,5 εκ. ευρώ.Σημείωσε δε ότι ο προσφεύγων μετέφερε σε δύο λογαριασμούς του 5,3 εκ. ευρώ, τα οποία ήταν φορολογημένα και γνωστής προέλευσης ενώ είπε ότι από εκείνον ζουν περισσότερες από 100 οικογένειες.


Πηγή: http://www.enikos.gr/

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X