Με τον Δία σε τετράγωνο με ανάδρομο Κρόνο είναι σήμερα τα άστρα! thumbnail
Σήμερα έχουμε για ακόμα μία φορά την κορύφωση του κοσμικού τετραγώνου ανάμεσα στον Δία και τον Κρόνο, μια όψη που είδαμε να κορυφώνεται για πρώτη φορά στις 3 Αυγούστου 2015 κι επαναλήφθηκε στις 23 Μαρτίου 2016 με τον Δία και τον Κρόνο να βρίσκονται σε ανάδρομη πορεία.

Με τον Δία σε τετράγωνο με ανάδρομο Κρόνο είναι σήμερα τα άστρα!

Σήμερα έχουμε για ακόμα μία φορά την κορύφωση του κοσμικού τετραγώνου ανάμεσα στον Δία και τον Κρόνο, μια όψη που είδαμε να κορυφώνεται για πρώτη φορά στις 3 Αυγούστου 2015 κι επαναλήφθηκε στις 23 Μαρτίου 2016 με τον Δία και τον Κρόνο να βρίσκονται σε ανάδρομη πορεία. Τώρα για μια ακόμα φορά και τελευταία, συναντώνται και πάλι, με τον Δία πλέον να βρίσκεται σε ορθόδρομη φορά, ενώ ο Κρόνος εξακολουθεί την ανάδρομη πορεία του.


Τα άστρα την Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016, με τον Δία σε τετράγωνο με ανάδρομο Κρόνο


 


Ας θυμηθούμε τι σημαίνει Δίας σε τετράγωνο με Κρόνο στο σχετικό άρθρο μας, τηνΔευτέρα, 21 Μαρτίου 2016:


“Είναι η εποχή που αντιλαμβάνεσαι πως οι κινήσεις σου, τα σχέδιά σου μπορεί να μην βρίσκουν υποστήριξη ή το ανάλογο έδαφος για να αναπτυχθούν, αλλά και να μην ξέρεις σε ποια κατεύθυνση να πορευτείς… Τα πάντα δείχνουν να κινούνται έξω από κάθε έλεγχο και πολλές φορές χωρίς τη δυνατότητα παρέμβασης ή διόρθωσης.


Σε κοινωνικό επίπεδο, το μεταναστευτικό είναι ένας λόγος που κάνει τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα, μια και η λύση του την περίοδο αυτή μπορεί να φαντάζει σχεδόν αδύνατη, ενώ και το οικονομικό αδιέξοδο επίσης θα εντείνεται, καθιστώντας κάποια εναλλακτικά σενάρια ανεδαφικά!


Σε προσωπικό επίπεδο την περίοδο αυτή οι σχέσεις διασπώνται, και κυρίως αυτές που δεν είναι χτισμένες πάνω σε υγιές έδαφος… Αλλά και θέματα που σχετίζεται με τα επαγγελματικά, η διάλυση συνεταιρισμών και συνεργασιών είναι κάτι περισσότερο από πιθανή, ιδιαίτερα αν τα πράγματα δεν είναι οριοθετημένα και δομημένα σωστά ή αν μέχρι τώρα υπήρξε μια τάση σπάταλης!


Το έχουμε δει, το νιώθουμε, αλλά τώρα γίνεται εντονότερο το ζήτημα της ''κρίσης''… Και φαίνεται πως την περίοδο αυτή και μέχρι τον Ιούνιο, που θα έχει πραγματοποιηθεί το επόμενο και τελευταίο τετράγωνο Δία-Κρόνου, θα φτάσουμε στην κορύφωση των γεγονότων και των εξελίξεων. Αυτό που μπορεί να βοηθήσει είναι η ανάληψη ευθυνών και η απόλυτα ρεαλιστική στάση, η οργάνωση και η μεθόδευση των ζητημάτων, και μάλιστα έξω από τις συνηθισμένες οπτικές, μια και είδαμε πως μέχρι τώρα όχι μόνο δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν επί της ουσίας, αλλά δημιούργησαν τεράστια προβλήματα.


Ο Κρόνος στο ζώδιο του Τοξότη μας καλεί να διευρύνουμε τους ορίζοντες μας, να ξεφύγουμε από το προφανές και το συνηθισμένο και να αξιολογήσουμε τις καταστάσεις όχι με συμβατικά κριτήρια! Να δούμε στη ρίζα τους τα όποια προβλήματα, να τα κατανοήσουμε, να έρθουμε πιο κοντά στις θέσεις και τα αιτήματα των άλλων, να συμπαρασταθούμε και να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες τους, μια και ο Δίας στο ζώδιο της Παρθένου μιλά για προσφορά, για απτές, πρακτικές και άμεσες λύσεις! Δονούμαστε στη συχνότητα ενός κόσμου που αλλάζει δραματικά και οι ανάγκες είναι συγκεκριμένες… Αν δεν οργανωθούμε συνειδητά και δεν αναλάβουμε την ευθύνη ο καθένας του εαυτού του και συνολικά σε κοινωνικό επίπεδο, το χάος ίσως να είναι πιο κοντά από ποτέ…”


Ο αστρολογικός χάρτης του τετραγώνου Δία-Κρόνου


[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X