Το μασάζ... αιδοίου είναι η νέα μόδα στο εξωτερικό -Eικόνες thumbnail

Το μασάζ… αιδοίου είναι η νέα μόδα στο εξωτερικό -Eικόνες

Είναι η νέα μόδα που όλο και πιο πολλές γυναίκες ακολουθούν στο εξωτερικό. Μασάζ Γιόνι.Θα πληρώνατε κάποιον άγνωστο και μάλιστα με 500 ευρώ για να σας κάνει μασάζ στα γεννητικά όργανα; Όσο απίστευτο και αν ακούγεται κάποιες γυναίκες το συνηθίζουν. Το μασάζ αυτό εστιάζει στη απελευθέρωση των συναισθημάτων και στη διαύγεια του νου!Όπως υποστηρίζουν οι μάστερ του ταντρικού σεj με αυτή την τεχνική μειώνεται πολύ το άγχος, το πνεύμα χαλαρώνει και η γυναίκα προετοιμάζεται ώστε να έχει πολύ έντονους οργασμούς στη σεξουαλική επαφή.Οι μασέρ ξεκινούν με μελάξεις σε όλο το κορμί της γυναίκας, εστιάζουν στις ερωτογενείς ζώνες όπως το στήθος, το λαιμό την εσωτερική πλευρά των μηρών και έπειτα δίνουν ιδιαίτερη βάση στον κόλπο.


Τα αγγίγματα είναι τρυφερά και απαλά και όπως είπαμε δεν οδηγούν σε σεξουαλική εκτόνωση. Η αύξηση της ροής του αίματος στην ευαίσθητη περιοχή έχει πολλά οφέλη στον οργασμό και την ερωτική ικανοποίηση, τονίζουν οι θεραπευτές. 


 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X