Τα άστρα 27 ως 29 Μαΐου 2016, με τον ανάδρομο Άρη στον Σκορπιό και τον Ερμή σε τρίγωνο με Πλούτωνα! thumbnail
Σήμερα, ο ανάδρομος Άρης επιστρέφει για μια ακόμα φορά στο ζώδιο του Σκορπιού, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 2 Αυγούστου.

Τα άστρα 27 ως 29 Μαΐου 2016, με τον ανάδρομο Άρη στον Σκορπιό και τον Ερμή σε τρίγωνο με Πλούτωνα!

Η ανάδρομη πορεία του Άρη τελειώνει στις 29 Ιουνίου και στην 23η μοίρα του Σκορπιού.


Τα άστρα το τριήμερο 27 ως 29 Μαΐου 2016, με τον ανάδρομο Άρη στον Σκορπιό


 


Ο Άρης επιστρέφει στο σπίτι του… Ας μην ξεχνάμε πως ο Σκορπιός είναι ο παραδοσιακός κυβερνήτης του πλανήτη, κάτι που τον ισχυροποιεί και τον κάνει να βγάζει τις καλύτερες ποιότητες του.


Το διάστημα που θα ακολουθήσει, επανέρχονται στο προσκήνιο θέματα που μας απασχόλησαν την περίοδο του Φεβρουαρίου και μέχρι τις αρχές Μαρτίου. Είναι μια περίοδος που θα δοκιμαστούν τα όρια και οι αντοχές μας… Τώρα θα αντιληφθούμε πολύ καλύτερα, μέχρι πού είμαστε διατεθειμένοι να φτάσουμε ή μέχρι πού θα επιτρέψουμε στους άλλους να εισβάλλουν στην ζωή μας! Πολλές φορές μπορεί να νοιώσουμε έντονο θυμό, τον οποίο και θα θελήσουμε να εκφράσουμε, ενώ δεν αποκλείεται να προκαλέσουμε συγκρούσεις, εντάσεις κι αντιπαραθέσεις αν νιώσουμε πως το παιχνίδι της ζωής μας έχει βγει έξω από τα όρια που έχουμε θέσει.


Ο Άρης στο ζώδιο του Τοξότη, όπου βρισκόταν μέχρι σήμερα, μπορεί να έχει έντονη γοητεία, έχει όμως ένα κακό: Δεν έχει συγκεκριμένο στόχο! Ο Άρης στον Σκορπιό είναι απόλυτα στοχευμένος και συγκεκριμένος και θα κάνει οτιδήποτε προκειμένου να κατακτήσει το σκοπό του! Αν λοιπόν νοιώθεις ότι από τη ζωή σου λείπει ο προσανατολισμός και ο στόχος, τώρα είναι μία κατάλληλη περίοδος για να ανασυνταχτείς και να ορίσεις εκ νέου τις προτεραιότητές σου.


Και βέβαια, ο Άρης θα ενεργοποιήσει για μια ακόμα φορά θέματα που σχετίζονται με την ερωτική μας ζωή, μόνο που το συναίσθημα τώρα γίνεται πιο έντονο, πιο δυνατό και σαφώς περισσότερο απαιτητικό!


Η νέα θέση του Άρη επηρεάζει άμεσα τα ζώδια του σταθερού σταυρού, ΤαύρουςΛέοντεςΣκορπιούς και Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουνωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Το διάστημα αυτό επανέρχονται στη ζωή τους παλαιότερες ιστορίες που ενεργοποιήθηκαν την περίοδο του Φεβρουαρίου-Μαρτίου, ενώ γενικότερα καλούνται να θέσουν όρους, όρια, αλλά και νέους στόχους, τους οποίους παρακάτω θα μπορέσει να υλοποιήσουν.


Ερμής σε τρίγωνο με Πλούτωνα


Το τριήμερο αυτό όμως, βρίσκεται σε ενέργεια και το τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Πλούτωνα, στα γήινα ζώδια του Ταύρου και του Αιγόκερω, που κορυφώνεται την Δευτέρα. Είναι μια όψη που επαναφέρει οικονομικές και επαγγελματικές συζητήσεις, επαφές ή διαπραγματεύσεις, που τις ημέρες αυτές έχουμε τη δυνατότητα να επεξεργαστούμε με πολύ καλύτερο τρόπο και να εισπράξουμε θετικά αποτελέσματα. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να προκύψουν και νέες ευκαιρίες που σχετίζονται με τέτοιου είδους ζητήματα, που μπορεί πραγματικά να μας ανοίξουν νέους ορίζοντες και καινούργιες προοπτικές.


Η διάθεση γίνεται έντονα ερωτική στο τριήμερο αυτό και πάσης φύσεως εκμυστηρεύσεις, αποκαλύψεις ή και εξομολογήσεις δεν αποκλείεται να ανατρέψουν με ευχάριστο τρόπο τις διαθέσεις, ανοίγοντας καινούργιους κύκλους στην ερωτική μας ζωή.


ΤαύροιΠαρθένοι και Αιγόκεροι, του δεύτερου δεκαήμερου αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά, οι ημέρες αυτές μπορεί να σας προσφέρουν μοναδικές ευκαιρίες, τις οποίες καλείστε να αξιοποιήσετε. Σας προσφέρουν όμως και θαυμάσια ανοίγματα στην ερωτική σας ζωή!


ΥΓ. Πάντως, για καλό και για κακό, όσοι ασχολείστε με την τεχνολογία και εργάζεστε μέσω υπολογιστή, με την όψη αυτή την καλό είναι να “σώζετε” τα αρχεία σας, γιατί υπάρχει η τάση να εξαφανίζονται ως δια… μαγείας!


 


Πηγή: http://www.myastro.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X