Βασίλης Παπακωνσταντίνου: «Πληγώθηκα που με έβγαλαν φοροφυγά» thumbnail

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: «Πληγώθηκα που με έβγαλαν φοροφυγά»

Στις κατηγορίες με τις οποίες ήρθε αντιμέτωπος πριν από λίγους μήνες, απάντησε  στην εφημερίδα «Secret» ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.


Να σας θυμίσουμε πως ο τραγουδιστής το περασμένο καλοκαίρι είχε δώσει μία συναυλία και ο  δήμος Ξάνθης φαίνεται ότι πλήρωσε 16.500 ευρώ για τον γνωστό ερμηνευτή  σε εταιρία που εδρεύει στη Βουλγαρία και όχι στην Ελλάδα.


«Δεν υπήρξα ποτέ φοροφυγάς. Όσοι με κατηγόρησαν, πήγαν και έκαναν έρευνα μετά σε όλες τις συναυλίες μου και έφαγαν τα μούτρα τους» είπε και συμπλήρωσε:


«Πληγώθηκα πολύ. Αυτό ήταν κάπως άδικο γιατί εγώ κάθε καλοκαίρι κάνω γύρω στις 30 συναυλίες. Αυτή λοιπόν ήταν μία από τις τριάντα που έγινε στο τέλος του καλοκαιριού, στην Ξάνθη. Εκεί κάνουν κάποιες γιορτές και μερικές από αυτές τις εκδηλώσεις τις ανέθεσαν σε μία εταιρία που είχε έδρα την Βουλγαρία. Όταν πήγε να πληρωθεί ο δικός μας εκπρόσωπος είδε πως τον πληρώνει μία βουλγαρική εταιρία. Τι θα πρέπει να κάνουμε δηλαδή; Να επιστρέψουμε τα μεροκάματα των ανθρώπων επειδή ήταν βουλγαρική εταιρία; Αυτή ήταν επιλογή του Δήμου. Κανένας μας δεν το ήξερε».


Παράλληλα ο ίδιος αναφέρθηκε και στον άνθρωπο που έβγαλε την είδηση πως “O Παπακωνσταντίνου έχει εταιρία στη Βουλγαρία” τονίζοντας!


«Υπάρχει μία λέξη που δεν μ’ αρέσει καθόλου και αυτή είναι το τρολάρισμα».


Πηγή: star.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X