Φωλιές αβοκάντο γεμιστές με μελάτα αυγά!

<div class="ingredients">
<div class="ingredients-left">
<h3 class="field-label">Συστατικά:</h3>
<div class="field field-name-field-recipe-ingredients field-type-text-long field-label-hidden">
<div class="field-items">
<div class="field-item even">
<p>4 μεγάλα γινωμένα αβοκάντο</p>
<p>8 αυγά</p>
<p>8 κουταλιές ελαιόλαδο</p>
<p>8 κ. γλυκού τυρί τριμμένο</p>
<p>Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι</p>
</div>
</div>
</div>
</div>
<div class="ingredients-right"> </div>
</div>
<div class="advertisement_area_1"> </div>
<div class="procedure">
<h3 class="field-label">Οδηγίες:</h3>
<div>
<p>Ζεσταίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.</p>
<p>Κόβουμε τα αβοκάντο στην μέση και βγάζουμε προσεκτικά το κουκούτσι.</p>
<p>Σε ένα ταψί στρώνουμε μία λαδόκολλα και βάζουμε τα αβοκάντο με την τρύπα από το κουκούτσι προς τα πάνω.</p>
<p>Σε κάθε αβοκάντο ρίχνουμε από μία κουταλιά ελαιόλαδο μία τυρί τριμμένο και ένα αυγό.</p>
<p>Ψήνουμε για 15 – 20 λεπτά προσέχοντας να μην ξεραθεί ο κρόκος.</p>
<p>Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p>http://www.gourmed.gr</p>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα