Μους μόκα-σοκολάτα!!!

<h3>Υλικά συνταγής</h3>
<p> </p>
<ul class="ingredients">
<li><span><strong>300 γρ.</strong> <span>γιαούρτι 0% λιπαρά</span></span></li>
<li><span><strong>60 γρ.</strong> <span>κουβερτούρα</span></span></li>
<li><span><strong>2 κ.σ.</strong> <span>κακάο</span></span></li>
<li><span><strong>2 κ.σ.</strong> <span>σιρόπι αγαύης</span></span></li>
<li><span><strong>½ κ.γ.</strong> <span>στιγμιαίος καφές</span></span></li>
<li><span><strong>1 κ.γ. </strong><span>εκχύλισμα βανίλιας</span></span></li>
<li><span><strong>1 κ.σ.</strong> <span>σιρόπι σοκολάτας</span></span></li>
<li class="subtitle"><span>Για το γαρνίρισμα</span></li>
<li><span><strong></strong><span>καρούλια σοκολάτας</span></span></li>
</ul>
<div>
<div class="time"><strong>Εκτέλεση</strong></div>
<div id="fragment-1" class="news_body">
<p><span style="font-family: Arial, sans-serif;">Ψιλοκόβουμε την σοκολάτα και την λιώνουμε σε μπέν μαρί. Στο μπλέντερ βάζουμε το γιαούρτι, το κακάο, τον καφέ, την βανίλια, το σιρόπι και την λιωμένη σοκολάτα. Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά να ομογενοποιηθούν. Ισομοιράζουμε σε 4 ποτήρια. Παγώνουμε και σερβίρουμε με καρούλια σοκολάτας.</span></p>
<p><span style="font-family: Arial, sans-serif;"><br /></span></p>
<p><span style="font-family: Arial, sans-serif;"><a href="http://eos.argiro.gr/">http://eos.argiro.gr/</a></span></p>
<p><span style="font-family: Arial, sans-serif;"><br /></span></p>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα