Συνέντευξη Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: «Ορνιθοτροφεία τα reality» thumbnail

Συνέντευξη Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: «Ορνιθοτροφεία τα reality»

Την άποψη του για τα reality talent show όπως για παράδειγμα το «The Voice», εξέφρασε σε συνέντευξη του  στο «ΤV Μακεδονία», ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.


Ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός, δήλωσε πως «τα talent shows είναι λίγο βίαια. Είναι… πώς να το πω τώρα. Πώς μεγαλώνουν τα κοτόπουλα στα ορνιθοτροφεία για να πάνε με το ζόρι για κατεψυγμένα; Aυτό μου θυμίζει!(…) Ας πούμε το προπέρσινο "The Voice". Αυτό έτυχε να δω ένα βράδυ τις τελευταίες ημέρες. Οι δέκα τελευταίοι τραγουδιστές ήταν εξαιρετικοί. Το The Voice τελείωσε. Αυτοί οι δέκα καταπληκτικοί τραγουδιστές πού είναι τώρα; Κάποιοι αξίζουν πραγματικά πολύ. Πού είναι; Από αυτά τα talent shows έχουν περάσει 500 τραγουδιστές. Από τους 500 οι μισοί ήταν εξαιρετικοί. Οι 50 καταπληκτικοί. Πού είναι;»


Για να καταλήξει λέγοντας πως:


«Αυτά τα παιδιά δεν έρχονται σε εμάς. Δυο-τρεις είναι που ασχολούνται με μας. Τα περισσότερα έχουν σαν όνειρο να πάνε στα μαγαζιά της παραλίας. Με το καλό. Με αυτό το κόλπο της παραλίας με τα πιτσιρίκια με τα δερμάτινα παντελόνια, με τα σκουλαρίκια (που έχουν και όλα μούσι τώρα) με αυτά δεν πολύ κολλάω. Δεν θα μπορούσα να παίξω μαζί τους. Χωρίς να έχω κανένα πρόβλημα. Δεν λέω αν είναι καλοί ή κακοί.Προφανώς καλύπτουν κάποιους χώρους για να υπάρχουν!»


star.gr 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X