Μανιταρόπιτα ρολό με ζαμπόν και κρέμα με 4 τυριά!

<h3>Υλικά συνταγής</h3>
<p> </p>
<ul class="ingredients">
<li><span><strong>1 πακέτο</strong> <span>χωριάτικο Φύλλο «κιχί» με αλεύρι ολικής άλεσης</span></span></li>
<li><span><strong>700 γρ.</strong> <span>μανιτάρια φρέσκα ασπρομανίταρα και πόρτο μπέλο</span></span></li>
<li><span><strong>3</strong> <span>φρέσκα τρυφερά κρεμμύδια</span></span></li>
<li><span><strong>1 σκ. </strong><span>σκόρδο</span></span></li>
<li><span><strong></strong><span>αλάτι, πιπέρι</span></span></li>
<li><span><strong>250 γρ. </strong><span>ζαμπόν ψιλοκομμένο</span></span></li>
<li><span><strong>1-2 πρέζες </strong><span>μοσχοκάρυδο</span></span></li>
<li><span><strong></strong><span>λίγο ελαιόλαδο για την επάλειψη των ρολών</span></span></li>
<li class="subtitle"><span>Για την κρέμα 4 τυριά</span></li>
<li><span><strong>500 γρ. </strong><span>γάλα</span></span></li>
<li><span><strong>3 κ.σ. </strong><span>γεμάτες κορν φλάουρ</span></span></li>
<li><span><strong></strong><span>αλάτι, πιπέρι</span></span></li>
<li><span><strong>2</strong> <span>αβγά</span></span></li>
<li><span><strong></strong><span>από 200 γρ. κασέρι, γραβιέρα, έμενταλ και κεφαλογραβιέρα</span></span></li>
</ul>
<div>
<div class="time"><strong>Εκτέλεση</strong></div>
<div class="time"> </div>
<div class="time">Καθαρίζουμε τα μανιτάρια τα κόβουμε σε φέτες. </div>
<div id="fragment-1" class="news_body"><span>Ζεσταίνουμε να κάψει μεγάλο βαθύ τηγάνι και ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο, 3-4 κ.σ. <br />Ρίχνουμε το σκόρδο σπασμένο και τα μανιτάρια. Αφήνουμε σε δυνατή φωτιά για 6-7' ανακατεύοντας κατά διαστήματα να πιουν όλα τα υγρά τους. <br />Αλατίζουμε κατά τη διάρκεια του σοταρίσματος. <br />Προς το τέλος, ρίχνουμε τα ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμύδια με τα φύλλα τους και 2-3 πρέζες μοσχοκάρυδο. Αφήνουμε να κρυώσουν. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο ζαμπόν.<br /><strong><br />Για την κρέμα 4 τυριά </strong><br />Βάζουμε σε κατσαρόλα το γάλα και το κορν φλάουρ, αλατίζουμε και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει η κρέμα για λίγα λεπτά. <br />Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα αβγά, ανακατεύοντας γρήγορα με σύρμα και ρίχνουμε τα τυριά τριμμένα ή ψιλοκομμένα. Δοκιμάζουμε αν χρειάζεται αλάτι. <br />Τρίβουμε πιπέρι. Αφήνουμε λίγο να κρυώσει και να σφίξει η κρέμα 4 τυριά. Τέλος προσθέτουμε τα μανιτάρια. Ανακατεύουμε. <br />Ανοίγουμε το φύλλο .<br />Απλώνουμε λαδόκολλα στον πάγκο. Βάζουμε ένα φύλο ολικής επάνω, ραντίζουμε με ελαιόλαδο και βάζουμε το δεύτερο φύλλο τσαλακωμένο. Απλώνουμε το 1/3 της γέμισης. Τυλίγουμε σε ρολό με προσοχή σφραγίζοντας τις άκρες. Με την ένωση προς τα κάτω, το βάζουμε στο λαδωμένο ταψί. <br />Όμοια φτιάχνουμε και τα άλλα δυο ρολά. <br />Αλείφουμε με λίγο λάδι την επιφάνεια των ρολών και τρυπάμε ελαφρά την επιφάνεια.<br />Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180ºC για 45' περίπου. Τα ρολά είναι έτοιμα όταν ξεροψηθεί το φύλλο και γίνει τραγανό. </span></div>
<div class="news_body"><span><br /></span></div>
<div class="news_body"><span><a href="http://www.argiro.gr/">http://www.argiro.gr/</a></span></div>
<div class="news_body"><span><br /></span></div>
</div>

Σχετικά άρθρα