Ανδριάννα Γεροντή

Η Ανδριάννα Γεροντή ξεκίνησε τις σπουδές στον τομέα της Ψυχολογίας στο Luton University της Αγγλίας και συνέχισε στο South Eastern College στην Ελλάδα.

Εκπαιδεύτηκε στην Κλινική Ψυχοπαθολογία στη Συνθετική Ψυχοθεραπεία, στην Ομαδική Αναλυτική Ψυχοθεραπεία, στην Ατομική και Οικογενειακή Συστημική Αναπαράσταση, στην Κλινική Ύπνωση, Gestalt Therapy, στο Body Mirror System και στο Theta Healing Level 1 & 2.

Επιπλέον έχει εκπαιδευτεί στον Συντονισμό Ομάδων Σχολικών Γονέων, στις Διαταραχές Λόγου, στις Μαθησιακές Δυσκολίες, στη Χοροθεραπεία για Ενήλικες (Laban Analysis) και στην κλινική θεραπεία για παιδιά (Veronica Sherborne).

Έπειτα από 19 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της ψυχικής υγείας έμαθε πως αυτό που χρειάζεται κάθε άνθρωπος είναι να τον κοιτάζεις στα μάτια και να νιώθεις τη βαθύτερή του ανάγκη. Για τον λόγο αυτό δημιούργησε και το ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ. Αυτή την ανάγκη έχει στόχο να καλύψει εκείνη και οι συνεργάτες της, αγκαλιάζοντας τον άνθρωπο με αγάπη και κατανόηση και κοιτάζοντας το πρόβλημά του σαν να είναι δικό τους.

Βασικά εργαλεία σε αυτή την προσπάθεια αποτελούν η Ανασυνδυασμένη Εκλεκτική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία αλλά και η μέθοδος «Από Πιόνι Βασιλιάς» μέσω της οποίας μπορεί κάποιος να δουλέψει και να λύσει θέματα Αυτοπεποίθησης.

Ανδριάννα Γεροντή
Διευθύντρια του ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ
Ανασυνδυασμένη Ψυχοθεραπεύτρια
Πρόεδρος του Ε.Ε.Α.Ψ.Ε.Σ
Δόκιμο μέλος της ΕΕΑΣΘΣΨ
Επιστημονικός συνεργάτης του Πανεπιστημίου Αιγαίου
Μέλος της IARPP
www.kethesy.gr

Σχετικά άρθρα