Αρχική / Υγεία / «Predictor–Άκουσε το βιολογικό σου ρολόι»: Προγραμματίστε την εγκυμοσύνη σας με το νεο applicatiοn της Predictor
«Predictor–Άκουσε το βιολογικό σου ρολόι»: Προγραμματίστε την εγκυμοσύνη σας με το νεο applicatiοn της Predictor thumbnail

"Predictor–Άκουσε το βιολογικό σου ρολόι": Προγραμματίστε την εγκυμοσύνη σας με το νεο applicatiοn της Predictor

"Καλησπέρα σας. Με τον άντρα μου προσπαθούμε για μωράκι. Αυτή την εβδομάδα είμαι σε γόνιμες μέρες και η ωορρηξία μου είναι σε 3 μέρες. Παρόλο αυτά ερχόμαστε σε ελεύθερη επαφή κάθε 2 μέρες περίπου. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να επιφέρει θετικά αποτελέσματα;"


Χριστίνα, αναγνώστρια του boro.gr


Και ποια γυναίκα δεν έχει βιώσει μια αντίστοιχη αγωνία; Ποια γυναίκα δεν περιμένει με λαχτάρα τη στιγμή εκείνη που θα διαπιστώσει πως είναι έγκυος και θα γίνει επιτέλους μανούλα; 


Η πιο σημαντική στιγμή της ζωής σου ίσως έχει έρθει, το βιολογικό ρολόι χτυπά, μπορείς να το ακούσεις; 


Η εταιρεία Predictor ® δεν φροντίζει μόνο για να μάθετε το συντομότερο δυνατόν το αν είστε έγκυος ή όχι, αλλά φροντίζει και να έχετε επίγνωση του κύκλου σας.


Εάν προσπαθείτε να αποκτήσετε παιδί, σίγουρα θέλετε να κάνετε το παν ώστε να αυξήσετε τις πιθανότητες να μείνετε έγκυος. Γι’ αυτό, θα πρέπει να κατανοήσετε πώς λειτουργεί η ωορρηξία και η έμμηνος ρήση σας. Με αυτό τον τρόπο θα υπολογίσετε πότε είναι και οι πιο γόνιμες ημέρες του μήνα.Οι αναγνώστριες του boro.gr καθημερινά ζητούν τη γνώμη και τη συμβουλή των ειδικών συνεργατών σχετικά με το πότε είναι οι γόνιμες μέρες αλλά και πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνουν ένα τεστ εγκυμοσύνης.


Χριστίνα, αναγνώστρια του boro.gr


Καλησπέρα σας. Με τον άντρα μου προσπαθούμε για μωράκι. Αυτή την εβδομάδα είμαι σε γόνιμες μέρες και η ωορρηξία μου είναι σε 3 μέρες. Παρόλο αυτά ερχόμαστε σε ελεύθερη επαφή κάθε 2 μέρες περίπου. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να επιφέρει θετικά αποτελέσματα;


Απάντηση του Παναγιώτη Χριστόπουλος MD, MSc, PhD, IFEPAG, Μαιευτήρας, Χειρούργος Γυναικολόγος


Αγαπητή φίλη,


Φυσικά και υπάρχει περίπτωση να επιτύχετε μια εγκυμοσύνη. Οι ελεύθερες επαφές κατά τη διάρκεια των γονίμων ημερών μπορούν να καταλήξουν σε κύηση, αν δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα υγείας στο ζευγάρι.Ανάλογα με την ηλικία του ζευγαριού, μπορείτε να συνεχίσετε τις προσπάθειες για 6 μήνες ως και 1 χρόνο.


Εύη, αναγνώστρια του boro.gr
Καλησπέρα, προσπαθούμε με τον σύντροφο μου να κάνουμε παιδί και θέλω να ρωτήσω πριν κάνω το τεστ εγκυμοσύνης. Τους τελευταίους μήνες είχα περίοδο στις 31/07, 28/08, 23/09 και 19/10. Σήμερα 17/11/14 η περίοδος δεν μου ήρθε, έχω τα συμπτώματα περιόδου, πόνος στο στήθος και στη μέση, σπυράκια στο πρόσωπο, λίγες ζαλάδες και αδυναμία. Είχαμε ελεύθερη επαφή στις 21/10, 25/10, 27/10, 29/10, 21/10, 04/11, 08/11 και 16/11. Λέτε να είμαι έγκυος; Πότε να κάνω τεστ; Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.


Απαντά ο Παναγιώτης Χριστόπουλου MD, MSc, PhD, IFEPAG, Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος


Αγαπητή φίλη,
Σύμφωνα με το ερώτημα σας και τις ημερομηνίες που έχετε δώσει, πραγματικά μπορεί να υπάρχει εγκυμοσύνη. Σας συστήνω να κάνετε άμεσα ένα τεστ κύησης από κάποιο φαρμακείο ή μια εξέταση χοριακής γοναδοτροπίνης στο αίμα.


Το Predictor ® έρχεται να δώσει τη λύση στον σωστό προγραμματισμό μιας εγκυμοσύνης. Με την εφαρμογή “Predictor ® – Άκουσε το βιολογικό σου ρολόι ” που θα βρείτε στο http://www.predictor.gr/ σας δίνετε η δυνατότητα να κρατήσετε αρχεία του βιολογικού σας κύκλου με έναν απλό και γρήγορο τρόπο!


Στην προσωπική σας ατζέντα τηρούνται όλες οι πληροφορίες σχετικά με τον κύκλο σας: έμμηνος ρύση, οι πιο γόνιμες ημέρες και ωορρηξία. Αφού δημιουργήσετε το προφίλ σας, μπορείτε να κατεβάσετε και την εφαρμογή στο κινητό σας, σε Android ή iPhone και να το έχετε πάντα μαζί σας.


 


Τι γίνεται όμως όταν υπάρχει καθυστέρηση στην περίοδο μιας γυναίκας; Το άγχος είναι μεγάλο, ιδιαίτερα αν ένα παιδί δεν είναι στο πρόγραμμα του ζευγαριού. Το 67% των γυναικών μάλιστα πιστεύει ότι η αναμονή για τη μεγάλη στιγμή της διαπίστωσης  εγκυμοσύνης ή μη μοιάζει με αιωνιότητα. Επιθυμούν να γνωρίζουν το αποτέλεσμα το νωρίτερο και ταχύτερο δυνατόν!


Ακόμα, τα συμπτώματα μιας εγκυμοσύνης (καθυστέρηση της περιόδου, ναυτία, υπερβολική κούραση, συχνουρία, συναισθηματικές μεταπτώσεις και αποστροφή ή έντονη επιθυμία για συγκεκριμένες τροφές), πολλές φορές μπορεί να μην έχουν καμία σχέση με μια εγκυμοσύνη. To τεστ εγκυμοσύνης σε αυτή την περίπτωση είναι απαραίτητο, όπως φαίνεται κι από τις απαντήσεις των ειδικών του boro.gr στα ερωτήματα των αναγνωστριών:


Δήμητρα Ε., αναγνώστρια του boro.gr


Είμαι 35 ετών και έχω καθυστέρηση 36 μέρες. Η τελευταία περίοδος ήταν 23 Μαΐου. Τι με συμβουλεύετε; Να κάνω ένα τεστ εγκυμοσύνης; Ευχαριστώ


Απαντάει ο Παναγιώτης Χριστόπουλος MD, MSc, PhD, IFEPAG, Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος


Αγαπητή φίλη


Όταν μια γυναίκα έχει ξεκινήσει τη σεξουαλική της ζωή και έχει σεξουαλική δραστηριότητα, πρέπει να αποκλείσουμε την πιθανότητα εγκυμοσύνης, κάθε φορά που εμφανίζεται καθυστέρηση της περιόδου.


Αν θέλετε μπορείτε να κάνετε ένα τεστ κύησης από το φαρμακείο ή ακόμα καλύτερα μια εξέταση αίματος, για να δείτε αν είστε έγκυος ή όχι. Αν αποκλείσουμε την περίπτωση εγκυμοσύνης, καλό είναι να γίνει μια διερεύνηση για κάποιο άλλο ορμονικό ή οργανικό πρόβλημα. Συνήθως, όταν υπάρχουν τέτοια προβλήματα οι διαταραχές του κύκλου είναι συχνές ή ακόμα και μακροχρόνια εμφανιζόμενες. Εκτός λοιπόν από μια εγκυμοσύνη είναι αρκετά πιθανή η παρουσία μιας κύστης στην ωοθήκη. Άλλες αιτίες μπορεί να είναι το στρες ή ακόμα και ορμονικές διαταραχές.


Mαρία, αναγνώστρια του boro.gr


Καλησπέρα. Έχω πολύ άγχος και τρομερή αγωνία. Έχω καθυστέρηση 3 μέρες ενώ έχω τα συμπτώματα περιόδου, πόνος στο στηθος, ελαφρύς πόνος στη μέση. Αλλά δεν νιώθω να έρχεται η περίοδος. Την τελευταία φόρα που είχα επαφή με το αγόρι μου ήταν πριν 1 εβδομάδα και έγινε ενα μικροατύχημα. Το προφυλακτικό έμεινε στον κόλπο μου και εκσπερμάτωσε ψηλά στα μπούτια μου και ελάχιστα μέσα στο προφυλακτικο το οποίο βέβαια βγήκε πάρα πολύ εύκολα καθώς δεν ήταν όλο μέσα. Να κάνω τεστ εγκυμοσύνης; Τι μου προτείνετε;


Απάντησε ο Μακρής Γιώργος – Μάριος, Γυναικολόγος – Μαιευτήρας


Εάν δεν χρησιμοποιείτε κάποιο άλλο μέσο αντισύλληψης, πχ αντισυλληπτικά δισκία, τότε η πιθανότητα εγκυμοσύνης είναι υπαρκτή. Ακόμα και σε αυτή τη φάση του κύκλου σας, εάν είναι σταθερός, είναι ανοικτό το ενδεχόμενο επίτευξης εγκυμοσύνης. Θα σας πρότεινα λοιπόν να κάνετε ένα απλό τεστ εγκυμοσύνης από το φαρμακείο της γειτονιάς σας.  Εάν βγει θετικό ή μετά από 5 μέρες ακόμα δεν έχει έρθει η περίοδος, τότε επισκεφτείτε το γυναικολόγο σας.


Κατερίνα, αναγνώστρια του boro.gr


Είναι η δεύτερη φορά που ολοκληρώνω σε μια σχέση και έχω την ανησυχία μήπως είμαι έγκυος. Την τελευταία φορά που κάναμε έρωτα εκείνος φορούσε προφυλακτικό κατα την διάρκεια της επαφής μας. Όταν όμως ερχόταν η στιγμή για να τελειώσει έβγαλε το προφυλακτικό και τελείωσε πάνω στον κόλπο μου όχι όμως μέσα. Εγώ αμέσως πλύθηκα αλλά δεν πήρα κάποιο χάπι. Υπάρχει περίπτωση να μείνω έγκυος;


Στο ερώτημά απάντησε ο Γιώργος – Μάριος Μακρής, Γυναικολόγος – Μαιευτήρας


Καλησπέρα,


Σύμφωνα με την περιγραφή σας οι πιθανότητες για κύηση είναι πολύ λίγες, ιδιαίτερα εάν δεν ήσαστε στις γόνιμες ημέρες ( περίπου στη μέση του κύκλου). Η "μέθοδος" αντισύλληψης που χρησιμοποιήσατε λέγεται απόσυρση και θεωρείται ότι είναι αποτελεσματική στο 70% περίπου. Θα συνέστηνα να μην είστε ανησυχη, αλλά να κρατάτε ένα προσεκτικό ημερολόγιο με τις περιόδους σας. Σε περίπτωση που διαπιστώνετε καθυστέρηση να κάνετε ένα τεστ εγκυμοσύνης. Καλύτερο όμως θα είναι να χρησιμοποιείτε μία αποτελεσματικότερη μέθοδο αντισύλληψης όπως είναι το χάπι (Αντισυλληπτικό Δισκίο) μετά από μια επίσκεψη στο γυναικολόγο σας 


Μαριαλένα, αναγνώστρια του boro.gr


Καλησπέρα σας. Είμαι 20 χρονών και ενώ παλαιότερα είχα σταθερό κύκλο 28 – 30 ημερών τους τελευταίους μήνες ο κυκλος μου διαρκεί απο 21 εως και 30 μέρες Ενδεικτικά τους τελευταίους μήνες είχα κύκλο 21 ημερών μετα 25 ημερών και μετα 23 ημερών. Δεν έχω συχνές σεξουαλικες επαφες. Όμως αυτη τη φορά είχα σεξουαλική επαφή την 19η – 20η μέρα του κύκλου μου χωρις προφυλάξεις. Είμαι στην 27η μερα του κύκλου μου και δεν εχω αδιαθετήσει. Υπάρχει κίνδυνος εγκυμοσύνης; Και αν ναι πότε με συμβουλεύετε να κάνω τεστ εγκυμοσύνης για να είναι πιο αξιόπιστο; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.


Απάντησε ο Παναγιώτης Χριστόπουλος, Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος


 Σύμφωνα με όσα περιγράφετε, από τη στιγμή που ο κύκλος σας είναι μεταξύ 21 και 30 ημερών, οι περισσότερες πιθανότητες είναι να μη βρισκόσασταν σε γόνιμες ημέρες. Καλό είναι όμως να διερευνήσετε γιατί έχετε άστατο κύκλο και να κάνετε κάποιες εξετάσεις.


Επίσης καλό είναι να βρείτε κάποια μέθοδο αντισύλληψης που να σας προστατεύει  από ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Σήμερα υπάρχουν πολλές μέθοδοι που μπορούν να σας βοηθήσουν και που να ταιριάζουν στις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες.


Στην περίπτωση που η καθυστέρηση συνεχιστεί πέραν του συνηθισμένου, μπορείτε να κάνετε ένα τεστ εγκυμοσύνης, για να έχετε μια πρώτη ένδειξη.


Το Predictor® έρχεται να καλύψει τις ανάγκες των γυναικών που επιθυμούν να μάθουν εάν είναι έγκυες ή όχι το νωρίτερο και ταχύτερο δυνατόν. Αυτός είναι ο λόγος που το Predictor® παρουσιάζει μια εντελώς καινούρια και επαναστατική σειρά προϊόντων υψηλής τεχνολογίας που ανιχνεύουν την εγκυμοσύνη το νωρίτερο και ταχύτερο.Εάν επιθυμείτε να ελέγξετε εάν είστε έγκυος πριν από την πρώτη ημέρα της αναμενόμενης περιόδου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα παρακάτω τεστ, ανάλογα με τις ανάγκες σας:


1.    Predictor® Early: Κανένα άλλο τεστ εγκυμοσύνης στην αγορά δεν σας παρέχει αποτέλεσμα έως και 6 ημέρες νωρίτερα από την πρώτη ημέρα καθυστέρησης.


2.    Predictor® Εxpress: Για εσάς που θέλετε να μάθετε εάν είστε έγκυες το ταχύτερο δυνατόν από την ημέρα της αναμενόμενης περιόδου. Κανένα άλλο προϊόν στην αγορά δεν σας παρέχει το αποτέλεσμα σε 1 μόνο λεπτό από την ημέρα της αναμενόμενης περιόδου.


3.    Predictor® Early Digital- 5 Μέρες Νωρίτερα: Ανιχνεύει την εγκυμοσύνη έως και 5 ημέρες νωρίτερα από την πρώτη ημέρα της καθυστέρησης παρέχοντας ένα αλάνθαστο και σαφές ψηφιακό αποτέλεσμα.


4.    Predictor® Early Εxpress: Ανιχνεύει την εγκυμοσύνη έως και 6 ημέρες νωρίτερα από την ημέρα καθυστέρησης και επιβεβαιώνει το αποτέλεσμα σε 1 μόνο λεπτό από την πρώτη ημέρα της αναμενόμενης περιόδου.


Θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα νέα προϊόντα; Ανακαλύψτε τις εδώ.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X