Καλαμάκι κοτόπουλο με σάλτσα τεριγικάκι!

<div class="recipe cf">
<div id="recipe_box" class="recipe_box content cf">
<div class="title">Υλικά</div>
<div class="main_text">
<ul>
<li>300 γρ. φιλέτο στήθους κοτόπουλου</li>
<li>1 κύβος ασιατικής σάλτσας τεριγιάκι Knorr </li>
<li>2 πράσινες πιπεριές</li>
<li>2 ξερά κρεμμύδια</li>
<li>150 γρ. ντομάτες τσέρι</li>
<li>300 γρ. φρέσκο σπανάκι, κατά προτίμηση baby</li>
<li>2 κ.σ. ελαιόλαδο</li>
<li>χυμός λεμονιού</li>
<li>μια πρέζα φρεσκοαλεσμένο μαύρο πιπέρι</li>
</ul>
</div>
</div>
<div class="recipe_box bottom_cap">
<div class="inner cf">
<div class="recipe_parts right"><span class="recipe_parts_title">Μερίδες</span> 4</div>
</div>
</div>
<div class="recipe_info cf"><span class="recipe_parts"><span class="recipe_parts_title">Προετοιμασία</span> 30΄</span> <span class="recipe_parts"><span class="recipe_parts_title">Μαγείρεμα</span> 15΄</span></div>
</div>
<div class="main_text">
<p><span class="gastro_green simple_rhomb">Διαδικασία</span></p>
<p> </p>
<p>1. Κόβουμε το κοτόπουλο σε κύβους. Μαρινάρουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου για 30 λεπτά σε 2/3 ασιατικής σάλτσας τεριγιάκι Knorr. Αφαιρούμε τους σπόρους από τις πιπεριές και τις κόβουμε σε κύβους. Κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια 1μιση κρεμμύδι. Αφήνουμε το υπόλοιπο μισό κρεμμύδι για τη σαλάτα.</p>
<p> </p>
<p>2. Ετοιμάζουμε τα σουβλάκια περνώντας στα καλαμάκια κομμάτια κοτόπουλου, ντομάτας, πιπεριάς και κρεμμυδιού. Ψήνουμε σε γκριλ ή σε τηγάνι σε μέτρια ή δυνατή φωτιά για 10 λεπτά από κάθε πλευρά ή μέχρι να ψηθεί καλά το κρέας.</p>
<p> </p>
<p>3. Ανακατεύουμε το σπανάκι με το υπόλοιπο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες. Ρίχνουμε στη σαλάτα ελαιόλαδο και χυμό λεμονιού. Προσθέτουμε πιπέρι. Σερβίρουμε με τα σουβλάκια.</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p><a href="http://www.gastronomos.gr/">http://www.gastronomos.gr/</a></p>
<p> </p>
</div>

Σχετικά άρθρα