Μπουκίτσες τεμπούρα από χοιρινό με Sweet Chilli!

<div class="recipe cf">
<div id="recipe_box" class="recipe_box content cf">
<div class="title">Υλικά</div>
<div class="main_text">
<ul>
<li>500 γρ. χοιρινό φιλέτο κομμένο σε μικρούς κύβους </li>
<li>1 συσκευασία σάλτσα Sweet Chilli Knorr Asia </li>
<li>250 γρ. φρυγανιά τριμμένη ή μπρεντ κραμπ (ψίχα ξερή και τριμμένη από λευκό ψωμί) </li>
<li>1 κ. σ. ανάμεικτο λευκό και μάυρο σουσάμι καβουρδισμένο </li>
<li>½ κ. γλ. αλάτι </li>
<li>1 κ. γλ. ζάχαρη άχνη ή κρυσταλλική </li>
<li>200 γρ. ρυζάλευρο ή κορν φλάουρ </li>
<li>150 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του </li>
<li>10 γρ. μπέικιν πάουντερ </li>
<li>1 μεγάλο κρόκο αυγού </li>
<li>½ κουτάκι σόδα και ½ κουτάκι γκαζόζα </li>
<li>1 λίτρο ηλιέλαιο για τηγάνισμα</li>
</ul>
</div>
</div>
<div class="recipe_box bottom_cap">
<div class="inner cf">
<div class="recipe_parts right"><span class="recipe_parts_title">Μερίδες</span> 4</div>
</div>
</div>
<div class="recipe_info cf"><span class="recipe_parts"><span class="recipe_parts_title">Προετοιμασία</span> 10΄</span> <span class="recipe_parts"><span class="recipe_parts_title">Μαγείρεμα</span> 20΄</span></div>
</div>
<div class="main_text">
<p><span class="gastro_green simple_rhomb">Διαδικασία</span></p>
<p> </p>
<p>1. Κόβουμε το κρέας σε κύβους μέχρι 2 cm.</p>
<p> </p>
<p>2. Το βράζουμε καλά σε μια κατσαρόλα.</p>
<p> </p>
<p>3. Το σουρώνουμε, το κρυώνουμε σε τρεχούμενο νερό και το στραγγίζουμε καλά.</p>
<p> </p>
<p>4. Βάζουμε τη σόδα και την γκαζόζα στο ψυγείο να παγώσουν.</p>
<p> </p>
<p>5. Φτιάχνουμε ένα μπεν μαρί με δυο μικρές λεκάνες. Στη μια βάζουμε κρύο νερό και</p>
<p>παγάκια με λίγο αλάτι μέσα.</p>
<p> </p>
<p>6. Στην άλλη ρίχνουμε τη σόδα, την γκαζόζα, το αλεύρι, το μισό ρυζάλευρο, το μπέικιν, το</p>
<p>αλάτι, τη ζάχαρη και τον κρόκο και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει χυλός.</p>
<p> </p>
<p>7. Τοποθετούμε τον χυλό στη λεκάνη με τα παγάκια και τον διατηρούμε κρύο.</p>
<p> </p>
<p>8. Περνάμε τα βρασμένα κομμάτια του χοιρινού από το υπόλοιπο ρυζάλευρο και τα</p>
<p>βουτάμε ένα-ένα στο κουρκούτι.</p>
<p> </p>
<p>9. Με μια τσιμπίδα τα βγάζουμε από το κουρκούτι.</p>
<p> </p>
<p>10. Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι ο χυλός να φουσκώσει καλά και να πάρει χρώμα.</p>
<p> </p>
<p>11. Τοποθετούμε τα τηγανισμένα κομμάτια σε πιατέλα και τα γαρνίρουμε με το ανάμικτο</p>
<p>σουσάμι. Περιχύνουμε πάνω τους τη σάλτσα Sweet Chilli.</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p><a href="http://www.gastronomos.gr/">http://www.gastronomos.gr/</a></p>
<p> </p>
</div>

Σχετικά άρθρα