Πώς να αποκτήσεις γοητεία για να έλκεις τους άνδρες thumbnail

Πώς να αποκτήσεις γοητεία για να έλκεις τους άνδρες

Από την  συγγραφέα ειδική σε ζητήματα σχέσεων Barbara De Angelis 


Οι άντρες θέλουν πολύ να γνωρίζουν τη θηλυκή πλευρά μιας γυναίκας. Οι γυναίκες αποκόβονται από τη θηλυκότητά τους, επειδή αυτή τις είχε περιορίσει τόσο πολύ στο παρελθόν.


Αυτό το θέμα είναι πολύ λεπτό. Υπάρχουν πολλά πράγματα στον προγραμματισμό που έχω δεχτεί ως γυναίκα, τα οποία είναι άχρηστα ή ακόμα και βλαβερά, και τα έχω αποβάλλει με τα χρόνια. Ομως υπάρχουν πολλά σ’ αυτό τον προγραμματισμό που τα έχω κρατήσει, γιατί μου επιτρέπουν να εκφράζω το φύλο μου μ’ έναν τρόπο που τον απολαμβάνω.


Το απολαμβάνω που διοικώ την εταιρεία μου και που είμαι ανεξάρτητη το απολαμβάνω που μερικές φορές καταρρέω και νιώθω ανήμπορη, και αφήνω το σύντροφό μου να με φροντίσει, να μου προσφέρει συμβουλές και παρηγοριά.


Το απολαμβάνω να τριγυρίζω με τζην, φανελάκια και αθλητικά παπούτσια το απολαμβάνω να ντύνομαι επίσημα με σέξι βραδινή τουαλέτα και ψηλοτάκουνες γόβες για να πάω να χορέψω σε ένα κέντρο. Το απολαμβάνω να είμαι αμακιγιάριστη το απολαμβάνω να βάφομαι.


Στην πραγματικότητα τα θέλω όλα, και νομίζω ότι αυτή είναι η ουσία της απελευθερωμένης γυναίκας: να δίνει στον εαυτό της την άδεια να εκφράζει τις "αρσενικές" ιδιότητες της δύναμης και της "επιθετικότητας", χωρίς να χάνει τη θηλυκότητά της.


Οι άντρες λατρεύουν τη σύνθετη φύση και τις αντιθέσεις που έχει μια γυναίκα που μπορεί να είναι δυναμική, διεκδικητική και ανεξάρτητη, και όταν θέλει να είναι πολύ "θηλυκιά".


Είναι δική σου υπόθεση να βρεις την προσωπική σου ισορροπία σ’ αυτό το ζήτημα. Αλλά αν δεν έχεις φορέσει φουστάνι εδώ και μήνες, αν παραμελείς την εμφάνισή σου, αν νιώθεις "ασεξουαλική" και αναρωτιέσαι γιατί εσύ και ο σύντροφός σου δεν έχετε μια κανονική σεξουαλική ζωή. 


Ένα ακόμα μυστικό. 


Στους άντρες αρέσουν οι ικανές γυναίκες Το λάθος:


Οι γυναίκες κρύβουν τα επιτεύγματά τους από τους άντρες, αλλά και από τον ίδιο τους τον εαυτό.


Ακούγοντας τους άντρες να μου λένε τι θέλουν σε μια γυναίκα, τι βρίσκουν στις ερωμένες τους και στις κρυφές τους "ιστοριού-λες" και τι δε βρίσκουν στις συζύγους τους, ακούω το ίδιο μοτίβο ξανά και ξανά:


Οι άντρες έλκονται από τις ικανές γυναίκες.


Ίσως αυτό συμβαίνει επειδή οι άντρες είναι εκπαιδευμένοι να είναι ικανοί, και όταν το βλέπουν αυτό σε κάποιο άλλο πρόσωπο νιώθουν να έλκονται απ’ αυτό. Δεν πρόκειται για σωματική έλξη. Πρόκειται για ενεργειακή έλξη. Η γυναίκα που σε έλκει με τις ικανότητές της μπορεί να είναι κάποια που βλέπεις να κάνει τζόγκινγκ, κάποια που δουλεύει στο χρηματιστήριο ή μια τραγουδίστρια σε κάποιο κέντρο.


Το πρόβλημα είναι ότι πάρα πολλές γυναίκες είναι επαγγελματίες στο να υποτιμούν τον εαυτό τους. Οι γυναίκες έχουν προγραμματιστεί να κάνουν τον άντρα να νιώθει εξυπνότερος, καλύτερος και πιο επιτυχημένος από κείνες και έτσι θυσιάζουν την προσωπική τους αυτοεκτίμηση για να κρατήσουν ζωντανό αυτό τον ξεπερασμένο μύθο.


Κυρίες μου, αρχίστε να νιώθετε περήφανες για τον εαυτό σας! Βγάλτε απ’ το ντουλάπι εκείνο το παλιό γλυπτό που είχατε φτιάξει και δείξτε στον άντρα της ζωής σας πόσο καταπληκτικές καλλιτέχνιδες είστε.


Καθίστε στο πιάνο των παιδιών σας και δείξτε στο ταίρι σας πόσο υπέροχα μπορείτε να παίζετε. Ανακαλύψτε τι είναι αυτό που μπορείτε να κάνετε καλά, και κάντε το! Εκείνος θα σας εκτιμήσει περισσότερο, κι εσείς το ίδιο!

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X