Πιλοτική εφαρμογή ηλεκτρονικού εισιτηρίου στις αστικές συγκοινωνίες thumbnail

Πιλοτική εφαρμογή ηλεκτρονικού εισιτηρίου στις αστικές συγκοινωνίες

«Στόχος της κυβέρνησης είναι να ολοκληρωθεί η διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες μέσα στον Αύγουστο. Θέλουμε το φθινόπωρο να υπάρχει νέο τοπίο στην ελληνική τηλεόραση», τόνισε ο υπουργός Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης μιλώντας στην ΕΡΤ.


«Πάμε να φέρουμε τη νομιμότητα και να βαθύνουμε τη δημοκρατία στη χώρα», είπε ο κ. Σπίρτζης, ξεκαθαρίζοντας ότι "το Κοινοβούλιο και όχι ο κ. Παππάς, πήρε την απόφαση για τα τέσσερα κανάλια".


Σε ό,τι αφορά την επιστολή της Κομισιόν αναφέρθηκε σε «καταγγελία και λόμπινγκ στις Βρυξέλλες», σημειώνοντας πάντως, πως η Επιτροπή "κάνει άριστα τη δουλειά της".


Παράλληλα, ο κ. Σπίρτζης έστρεψε τα βέλη του και εναντίον του ΤΑΙΠΕΔ, λέγοντας πως «δεν διαφυλάσσει το δημόσιο συμφέρον, δεν το νοιάζει πόσο θα πουλήσει τη δημόσια περιουσία, το μόνο που το νοιάζει είναι να πουλήσει».


Προανήγγειλε επίσης ότι θα εφαρμοστεί πιλοτικά ως τον Αύγουστο και συνολικά ως τα Χριστούγεννα το ηλεκτρονικό εισιτήριο στα μέσα μαζικής μεταφοράς.


Με το ηλεκτρονικό εισιτήριo, που θα ξεκινήσει από τα λεωφορεία, οι επιβάτες θα πληρώνουν ανάλογα με την απόσταση που θα διανύουν, σύμφωνα με τον κ. Σπίρτζη ο οποίος τόνισε: Έχουμε χρέος να εξορθολογίσουμε τις αστικές συγκοινωνίες.


 


Πηγή: enikonomia.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X