Ημερήσιες Προβλέψεις 8 Ιουλίου 2016  thumbnail

Ημερήσιες Προβλέψεις 8 Ιουλίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Οι στιγμές που θα περάσετε στον οικογενειακό χώρο θα είναι πολύτιμες. Για να μη σας αγχώσουν οι εκκρεμότητες, προγραμματίστε τις δουλειές σας.ΤΑΥΡΟΣ
: Προσέξτε πολύ πριν εμπιστευτείτε ένα πρόσωπο, γιατί τα φαινόμενα απατούν.  Δε θα κερδίσετε κάτι με το να παραπονιέστε στους φίλους σας.ΔΙΔΥΜΟΙ
: Προσπαθήστε να έχετε περισσότερη υπομονή με κάποια οικονομικά ανοίγματα, καθώς σύντομα οι ισορροπίες σας θα αρχίσουν να αποκαθίστανται. ΚΑΡΚΙΝΟΣ
: Διατυπώστε τα τυχόν παράπονα που έχετε χωρίς περιστροφές. Ορισμένα συναισθήματα σας επηρεάζουν αρνητικά και κάνουν τη σχέση σας αμφίρροπη.


 


ΛΕΩΝ: Θα αποκομίσετε αρκετά οφέλη αν αναπτύξετε τις δημόσιες σχέσεις σας. Μείνετε μακριά από άτομα που θέλετε να κόψετε γιατί σας έχουν θίξει.


 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Όσοι έχετε κοινό ταμείο με άλλους, προσέξτε τα οικονομικά σας για να μην έχετε πρόβλημα. Περιορίστε το χρόνο που καταναλώνετε στα επαγγελματικά σας, για να χαρείτε τη μέρα.


 


ΖΥΓΟΣ: Απ’ το να έχετε αυξημένες απαιτήσεις, αρκεστείτε σε ότι είναι εφικτό. Αν δε μειώσετε τις εντάσεις θα βγουν στην επιφάνεια παράπονα και απωθημένα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αλλάξτε διακόσμηση στο σπίτι σας για να αλλάξετε και διάθεση. Προετοιμαστείτε ψυχικά για να αντιμετωπίσετε εμπόδια που αφορούν τον οικογενειακό σας χώρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Η συμβουλή ενός συνεργάτη θα σας απαλλάξει από αρκετές ανησυχίες. Υποχωρήστε με διπλωματικό τρόπο όταν πρέπει και μην είστε απόλυτοι στις απόψεις σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν δεν περιορίσετε την ανησυχία σας για το αύριο, δε θα χαρείτε ούτε μια στιγμή του σήμερα. Μη δώσετε τροφή για αντιπαραθέσεις γιατί θα χάσετε την ενέργειά σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αναλογιστείτε τις ευθύνες σας σε λάθη που έχουν γίνει και πλέον δε διορθώνονται. Μην αντισταθείτε στις προσπάθειες κάποιων να σας προσεγγίσουν.


 


ΙΧΘΥΣ: Απ’ το να αντιδράτε απότομα, δώστε στους άλλους την ευκαιρία να σας γνωρίσουν. Δεν υπάρχει λόγος να ασκείτε πίεση σε άτομα που ξέρετε ότι σας αγαπούν.


 


Πηγή: www.oroskopos.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X