Bellini με ροδάκινο!

<h3>Υλικά συνταγής</h3>
<p> </p>
<ul class="ingredients">
<li><span><strong>2 </strong><span>ώριμα και γλυκά αρωματικά ροδάκινα</span></span></li>
<li><span><strong>250 ml </strong><span>πολύ παγωμένο Prosecco, σαμπάνια ή άλλο αφρώδη οίνο</span></span></li>
<li><span><strong>2 </strong><span>φραμπουάζ</span></span></li>
<li><span><strong>2 σταγόνες </strong><span>λεμόνι</span></span></li>
<li><span><strong>2 </strong><span>πρέζες ζάχαρη</span></span></li>
<li><span><strong></strong><span>Τριμμένο πάγο</span></span></li>
</ul>
<div>
<div class="time"><strong>Εκτέλεση</strong></div>
<div id="fragment-1" class="news_body">
<p>Πλένουμε και ξεφλουδίζουμε τα ροδάκινα και αφαιρούμε το κουκούτσι. Στη συνέχεια πολτοποιούμε τα φρούτα.</p>
<p>Ισομοιράζουμε σε δύο ποτήρια τον πολτό φρούτου, προσθέτουμε σε κάθε ποτήρι από 1 πρέζα ζάχαρη και 1 σταγόνα χυμό λεμονιού κι ανακατεύουμε.</p>
<p>Γεμίζουμε τα ποτήρια με πάγο και Prosecco. Γαρνίρουμε κάθε ποτήρι με ένα φραμπουάζ.</p>
<p> </p>
<p><em><strong>Για 2 ποτήρια</strong></em></p>
<p><em><strong><br /></strong></em></p>
<p><em><strong><a href="http://argiro.gr/">http://argiro.gr/</a></strong></em></p>
<p><em><strong><br /></strong></em></p>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα