Καρκίνος και σχέση: Με ποια ζώδια ταιριάζει καλύτερα;

Αν θες να μάθεις τα ερωτικά χαρακτηριστικά του Καρκίνου και με ποια ζώδια ταιριάζει, τότε αυτό είναι το άρθρο για εσένα. Είναι πολύ ευαίσθητος και ρομαντικός αλλά του είναι εύκολο να αγαπήσει βαθιά και να ερωτευτεί.

Κυβερνάται από τη Σελήνη και ως εκ τούτου, από τα συναισθήματά του και τη διαίσθησή του. Η καρδιά του είναι συνήθως αυτή που τον κατευθύνει και όχι το μυαλό του. Βέβαια, αν και ερωτεύεται εύκολα, είναι αμυντικός για να μη νιώσει απογοήτευση και πάντα λαμβάνει υπόψη τις αποτυχίες του παρελθόντος.

Επειδή οι αρνητικές εμπειρίες του αφήνουν πίκρα, για να προστατεύσει τον εαυτό του, γίνεται επιφυλακτικός. Εκδηλώνει τον έρωτά του αλλά πάντα θα διατηρήσει κάτι για τον εαυτό του, για να νιώθει ασφάλεια. Τότε είναι που θα ανακαλύψεις ότι δεν είναι πράος και ήρεμος, αν και δεν χάνει ποτέ την τρυφερότητα και τη στοργή του.

Με ποια ζώδια ταιριάζει καλύτερα;

Τα πιο συμβατά ζώδια για τον Καρκίνο είναι ο Σκορπιός και ο Ιχθύς, καθώς μόνο αυτοί μπορούν πραγματικά να κατανοήσουν τα βαθιά συναισθήματά του. Το αρνητικό είναι όμως, ότι μερικές φορές… πνίγεται η σχέση από το συναίσθημα. Και αυτό δεν είναι καλός σύμβουλος στην αντιμετώπιση των προκλήσεων της ζωής.

Με έναν Σκορπιό

Στον Σκορπιό ο Καρκίνος θα βρει τον πιο ρομαντικό σύντροφο και μπορούν και οι δυο να μοιραστούν ο ένας την ψυχή του άλλου.

Και ο Ιχθύς είναι μια επιλογή

Ο Ιχθύς θα βοηθήσει τον Καρκίνο να αναδείξει τη δημιουργικότητά του. Αυτοί οι δύο θα μπορούσαν να κάνουν το τέλειο ζευγάρι κι αν υπάρχουν κι άλλοι πιο πρακτικοί πλανήτες στους χάρτες τους, θα μπορούσαν να αγωνιστούν μαζί για ένα δημιουργικό πάθος.

Ίσως και ο Αιγόκερως

Επίσης, αξίζει το ρίσκο με το αντίθετο ζώδιο, τον Αιγόκερω. Τον εντυπωσιάζει η  δύναμη και η αξιοπιστία του. Ένας Καρκίνος έλκεται ιδιαίτερα από τον πετυχημένο και σταθερό Αιγόκερω. Βρίσκει σε αυτόν ένα σύντροφο που μπορεί να του προσφέρει την οικογένεια που ποθεί.

Σχέση… έκπληξη με Δίδυμο ή Λέοντα

Μια σχέση – έκπληξη θα μπορούσε να συμβεί με ένα Δίδυμο ή Λέοντα. Βέβαια, οι Δίδυμοι δεν θα μπορούσαν να του δώσουν τη σταθερότητα που ποθεί ο Καρκίνος αλλά θα τον βγάλουν από τη ρουτίνα του. Από την άλλη πλευρά η χαρούμενη και διασκεδαστική φύση του Λέοντα, θα στηρίξει τον Καρκίνο ψυχολογικά.

Πηγή: www.e-zwdia.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τα ζώδια και τα λάθη στο φλερτ: Πού χαλάει η… δουλειά;

Λογική ή Συναίσθημα; Πώς λειτουργούν στον Έρωτα τα Ζώδια;

Έρωτας ή καριέρα: Ποια προτεραιότητα δίνουν τα ζώδια

Τρία πράγματα που κάνουν τα ζώδια να περνούν ωραία!

Ποια ζώδια κουτσομπολεύουν και τα βγάζουν όλα στη φόρα;

Σχετικά άρθρα