Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Η ερωτική συμβουλή της Τετάρτης, 20 Ιουλίου 2016.
Η ερωτική συμβουλή της Τετάρτης, 20 Ιουλίου 2016. thumbnail

Η ερωτική συμβουλή της Τετάρτης, 20 Ιουλίου 2016.


Ερωτική συμβουλή της ημέρας


ΚΡΙΟΣ


Το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου που σχηματίζεται τη σημερινή ημέρα, έρχεται να σταθεροποιήσει μια σημαντική σχέση σου, ενώ σε καλεί να λάβεις ώριμες αποφάσεις για το μέλλον της. Από την άλλη, τις μέρες αυτές ενδέχεται να έχει προκύψει μια νέα γνωριμία, η οποία εξελίσσεται γρήγορα σε κάτι μόνιμο και σταθερό. Όπως και να ‘χει, ο ερωτικός τομέας μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου και οι όψεις σε καλούν να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις με σοβαρότητα και ωριμότητα.


ΤΑΥΡΟΣ


Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο, διαμορφώνει ένα ευνοϊκό σκηνικό για την ερωτική σου ζωή. Η συμβίωση με το ταίρι σου και κάποια θέματα που είχαν υπάρξει αναφορικά με τις κοινές σας υποχρεώσεις, δέχονται θετικές επιρροές και εξελίξεις. Δεν αποκλείεται κάποια σχέδια που είχατε κάνει για το μέλλον σας, τώρα να εμφανίσουν εκείνες τις προϋποθέσεις που θα σας βοηθήσουν να τα υλοποιήσετε.


ΔΙΔΥΜΟΙ


Το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου και η Πανσέληνος στον Αιγόκερω έρχονται να κλείσουν έναν κύκλο στην ερωτική σου ζωή, με εσένα να αναλαμβάνεις πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις. Αυτά που ζητάς και όσα μοιράζεσαι με το ταίρι σου, έρχονται σε πρώτο πλάνο και φαίνεται πως από δω και στο εξής δεν τα διαπραγματεύεσαι, αλλά τα απαιτείς. Οι σχέσεις που έχουν προοπτικές εξελίξεις θα μείνουν στη ζωή σου, όχι όμως εκείνες που χαρακτηρίζονται από επιπολαιότητα. 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Η Πανσέληνος που κορυφώνεται στον άξονα του ζωδίου σου φέρνει σημαντικές εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή. Φαίνεται πως θα κληθείς να λάβεις σοβαρές αποφάσεις ή θα έρθεις αντιμέτωπος με αποφάσεις του συντρόφου σου, τις οποίες καλό θα είναι να αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία. Αν το κλίμα μεταξύ σας είναι τεταμένο, απόφυγε να οδηγήσεις τις καταστάσεις στα άκρα… 


ΛΕΩΝ


Το τρίγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιό σου με τον Κρόνο από τον Τοξότη έρχεται να σταθεροποιήσει τις ερωτικές σου σχέσεις, φέρνοντας εξελίξεις που θα σε παροτρύνουν να τις δεις από διαφορετική σκοπιά. Είναι πιθανό να επιδιώξεις μια επισημοποίηση, αν διατηρείς μόνιμο δεσμό, ενώ αν είχες κάνει πρόσφατα μια καινούρια γνωριμία, δεν αποκλείεται να εξελιχθεί σε μόνιμη σχέση. 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα με τον εαυτό σου και με πιθανές αποφάσεις που έλαβες για το μέλλον της ερωτικής σου ζωής. Σε συνδυασμό με την Πανσέληνο που κορυφώνεται σήμερα στο 5ο ηλιακό σου σπίτι, φαίνεται πως δεν έχεις πλέον τη διάθεση να αντιμετωπίσεις το ερωτικό σου μέλλον “ελαφρά τη καρδία” και θα θέσεις εσύ ο ίδιος τις βάσεις, για να πας παρακάτω με τους δικούς σου όρους.


ΖΥΓΟΣ


Το τρίγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, με τον Κρόνο σε κάνει πιο ξέγνοιαστο, χαλαρό και προσιτό. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ζυγούς, η σχέση σου βελτιώνεται μέσα από το διάλογο, καθώς και μέσα από κοινές επιδιώξεις και σχέδια που κάνετε για το μέλλον σας. Οι αδέσμευτοι αυξάνουν τις πιθανότητες για να προσελκύσουν ενδιαφέροντα πρόσωπα στη ζωή τους, ειδικά μέσα από τις κοινωνικές τους συναναστροφές. 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου και η Πανσέληνος στον Αιγόκερω σε καλούν να σκεφτείς και να λάβεις σοβαρές αποφάσεις για τα αισθηματικά σου. Ίσως θελήσεις να εξελίξεις τον τομέα «σχέσεις», αποφασίζοντας μια επισημοποίηση ή μια συμβίωση στην υπάρχουσα ή απλώς να σου δημιουργηθεί η επιθυμία να φανερώσεις ένα δεσμό σου που κρατούσες κρυφό. Από την άλλη, οι αδέσμευτοι Σκορπιοί θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν πρόσωπα, με τα οποία θα μπορούσαν πολύ άμεσα να δημιουργήσουν σχέσεις ζωής. 


ΤΟΞΟΤΗΣ


Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο αποτελεί μια όψη χαράς, ενθουσιασμού και πάθος, που έρχεται να ομορφύνει το κλίμα στην ερωτική σου ζωή. Νέες ευκαιρίες παρουσιάζονται μπροστά σου που σε κάνουν να πιστέψεις και πάλι στη δύναμη του έρωτα και της αγάπης, ενώ όσοι ανήκουν στους δεσμευμένους, θα έχουν τη διάθεση και τη δυνατότητα να υλοποιήσουν σχέδια και υποσχέσεις που είχαν τάξει στο ταίρι τους. Ακόμη και να προχωρήσουν σε μια επισημοποίηση μέσα από μια ρομαντική πρόταση… 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιό σου σε συνδυασμό με την κορύφωση ενός τριγώνου της Αφροδίτης με τον Κρόνο, κάνουν τη σημερινή ημέρα ιδιαίτερα σημαντική για το ερωτικό σου μέλλον. Είναι η ευκαιρία σου να κάνεις έναν απολογισμό, να δεις λάθη ή χειριστικές συμπεριφορές που υιοθέτησες το τελευταίο διάστημα, δημιουργώντας ένα δυσμενές κλίμα στις σχέσεις σου και να τα διορθώσεις. Οι πλανήτες σε βοηθούν να γεφυρώσεις χάσματα, με την προϋπόθεση ότι θα είσαι ειλικρινής με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και κυρίως με τον εαυτό σου. 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Το τρίγωνο της Αφροδίτης, που κινείται απέναντι από το ζώδιό σου, με τον Κρόνο, αποτελεί μια όψη σταθεροποίησης και ανανέωσης της ερωτικής σου ζωής. Δεν αποκλείεται να θελήσεις να επισημοποιήσεις το μόνιμο δεσμό σου, να κάνεις μια έκπληξη στο ταίρι σου που θα αναζωπυρώσει το πάθος μεταξύ σας ή να εξελίξεις μια πρόσφατη γνωριμία σου, κάνοντας ένα βήμα παρακάτω. Οι αδέσμευτοι έχουν πολλαπλάσιες ευκαιρίες, για να γνωρίσουν ένα καινούριο πρόσωπο, που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην πορεία της ερωτικής τους ζωής. 


 


ΙΧΘΕΙΣ


Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Αιγόκερου και το σταθεροποιητικό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο σε καλούν να ονειρευτείς το μέλλον σου. Στόχοι, σχέδια και επιθυμίες σου και το κατά πόσο μπορείς να συνδυάσεις την επαγγελματική σου ζωή με αυτά που ζητάς από την αισθηματική, έρχονται σε πρώτο πλάνο. Καλό είναι να θέσεις προτεραιότητες, λαμβάνοντας υπόψη σου όμως και τις ανάγκες της άλλης πλευράς, ώστε να βρεις τη χρυσή τομή.


 


Πηγή: www.myastro.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X