Ρολά γεμιστά με καβούρι και τριμμένο κολοκυθάκι!

<div class="recipe cf">
<div id="recipe_box" class="recipe_box content cf">
<div class="title"><strong>Υλικά</strong></div>
<div class="main_text">
<ul>
<li>1 κρεμμύδι ξερό, κομμένο σε φέτες,</li>
<li>χυμός από 1 λάιμ</li>
<li>1/2 κουταλάκι γλυκού ζάχαρη</li>
<li>140 γρ. καβουρόψιχα</li>
<li>2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα</li>
<li>1 κολοκύθι μέτριο, τριμμένο,</li>
<li>αλάτι και πιπέρι</li>
<li>1 φύλλο γιουφκά ή 2 αραβικές πίτες</li>
<li>λίγος ψιλοκομμένος κόλιανδρος</li>
</ul>
</div>
</div>
<div class="recipe_box bottom_cap">
<div class="inner cf">
<div class="recipe_parts right"><span class="recipe_parts_title">Μερίδες</span> 2</div>
</div>
</div>
<div class="recipe_info cf"><span class="recipe_parts"><span class="recipe_parts_title">Προετοιμασία</span> 12΄- 15΄</span> <span class="recipe_parts"><span class="recipe_parts_title">Αναμονή</span> 5΄- 6΄</span></div>
</div>
<div class="main_text">
<p><strong><span class="simple_rhomb"><span class="bittersweet">Διαδικασία</span></span></strong></p>
<p>Βάζουμε το κρεμμύδι ξερό, κομμένο σε φέτες, σε μπολ με το χυμό από το λάιμ και τη ζάχαρη και το αφήνουμε να μαλακώσει. Ανακατεύουμε τη καβουρόψιχα, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και το κολοκύθι, και αλατοπιπερώνουμε. Απλώνουμε το μείγμα σε 1 φύλλο γιουφκά ή το μοιράζουμε στις αραβικές πίτες. Σουρώνουμε το κρεμμύδι και το ρίχνουμε από πάνω. Σκορπίζουμε λίγο ψιλοκομμένο κόλιανδρο και τυλίγουμε σε ρολό. Αφήνουμε στο ψυγείο για 5 – 6 λεπτά να σφίξει, κόβουμε σε ροδέλες και σερβίρουμε.</p>
<p> </p>
<p><a href="http://www.gastronomos.gr/">http://www.gastronomos.gr/</a></p>
<p> </p>
</div>

Σχετικά άρθρα