Καλοκαιρινή Λαχανοσαλάτα με τόνο!

<div class="recipe-ingredients-container matchHeight print-height">
<h3 class="recipe-style-title">Υλικά Συνταγής</h3>
<ul class="recipe-ingredients-list">
<li><span>1/2 κιλό λάχανο ψιλοκομμένο</span></li>
<li><span>2 κονσέρβες τόνος σε νερό</span></li>
<li><span>3 κλωνάρια σέλερι ψιλοκομμένο</span></li>
<li><span>5 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα</span></li>
<li><span>3 κ.σ. ελαιόλαδο</span></li>
<li><span>1/2 φλ. τσαγιού ρόδι (σποράκια)</span></li>
<li><span>1 λεμόνι (χυμός)</span></li>
<li><span>1 κ.σ. μαγιονέζα</span></li>
<li><span>3 κ.σ. γιαούρτι</span></li>
<li><span>αλάτι</span></li>
<li><span>φρεσκοτριμμένο πιπέρι</span></li>
</ul>
</div>
<div class="uk-width-large-6-10 uk-width-medium-1-1 uk-width-small-1-1">
<div class="single-recipe-instructions matchHeight print-height">
<h3 class="recipe-style-title animated pulse">Εκτέλεση</h3>
<p>1. Σε ένα βαθύ μπολ βάζουμε τον τόνο, το σέλερι, το ρόδι, το κρεμμύδι και το λάχανο. Προσθέτουμε το χυμό του λεμονιού, το ελαιόλαδο, τη μαγιονέζα και το γιαούρτι.</p>
<p>2. Αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε και βάζουμε τη σαλάτα στο ψυγείο για 20 λεπτά πριν τη σερβίρουμε.</p>
<p> </p>
<p><a href="http://www.argiro.gr">http://www.argiro.gr</a></p>
<p> </p>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα