Cacio e Pepe!

<p><strong><span style="text-decoration: underline;">Υλικά Συνταγής</span></strong><br /> <br /> 500 γρ σπαγγέτι<br /> 250-300 γρ Πεκορίνο Ρομάνο Ιταλίας<br /> 4 κουταλιές ελαιόλαδο<br /> φρέσκο πιπέρι<br /> αλάτι<br /> <br /> <strong><span style="text-decoration: underline;">Εκτέλεση Συνταγής</span></strong><br /> <br /> Σε μία μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό, βράζουμε τα μακαρόνια.<br /> <br /> Παράλληλα σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε το τριμμένο πεκορίνο, αρκετό φρεσκοτριμμένο πιπέρι, το ελαιόλαδο και 4 κουταλιές από το νερό που βράζουν τα μακαρόνια.<br /> <br /> Ανακατεύουμε καλά τα υλικά με ένα σύρμα και μόλις τα μακαρόνια είναι al dente τα αφαιρούμε με μία τσιμπίδα και τα προσθέτουμε στο μείγμα του τυριού, ανακατεύοντας πολύ καλά.<br /> <br /> Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο από το νερό που έβραζαν τα σπαγγέτι, για να αποκτήσουμε μία δεμένη σάλτσα.<br /> <br /> Σερβίσουμε αμέσως το Cacio e Pepe και απολαμβάνουμε με δροσερό λευκό κρασί.</p>
<p> </p>
<p><a href="http://www.alwayshungry.gr">http://www.alwayshungry.gr</a></p>

Σχετικά άρθρα