Σαλάτα ρόκας µε καρπούζι και φέτα!

<div class="recipe-ingredients-container matchHeight print-height">
<h3 class="recipe-style-title">Υλικά Συνταγής</h3>
<ul class="recipe-ingredients-list">
<li><span>2 ματσάκια ρόκα</span></li>
<li><span>4 λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες</span></li>
<li><span>800 γραμμ. καρπούζι (ψίχα)</span></li>
<li><span>1/2 κόκκινο ξερό κρεμμύδι μικρό</span></li>
<li><span>1 φλ. φέτα σε κύβους</span></li>
<li><span>1 κ.σ. φρέσκος δυόσμος ψιλοκομμένος</span></li>
<li><span>4 κ.σ. ελαιόλαδο</span></li>
</ul>
</div>
<div class="uk-width-large-6-10 uk-width-medium-1-1 uk-width-small-1-1">
<div class="single-recipe-instructions matchHeight print-height">
<h3 class="recipe-style-title animated pulse">Εκτέλεση</h3>
<p>Σε ανοιχτή πιατέλα στρώνουμε τη ρόκα. Πασπαλίζουμε με τις λιαστές ντομάτες. Κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες (δαχτυλίδια) το κρεμμύδι και το προσθέτουμε.</p>
<p>Καθαρίζουμε το καρπούζι από τους σπόρους και το κόβουμε σε φέτες ή σε καρέ. Το προσθέτουμε. Ψιλοκόβουμε το δυόσμο την τελευταία στιγμή και πασπαλίζουμε με τη φέτα. Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο.</p>
<p> </p>
<p><a href="http://www.argiro.gr/">http://www.argiro.gr/</a></p>
<p> </p>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα