Επάγγελμα και ζώδια: Ποια δουλειά σου ταιριάζει καλύτερα;

Αν δεν αγαπάμε τη δουλειά μας, ποτέ δεν πρόκειται να την κάνουμε σωστά. Κάθε άνθρωπος διαλέγει με διαφορετικά κριτήρια το επάγγελμα που θα ακολουθήσει. Έχει όμως κάνει τη σωστή επιλογή;

Κριός

Λόγω του δυναμισμού του και των αρχηγικών τάσεών του, δε θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο από διευθυντής εταιρείας, υψηλόβαθμος στρατιωτικός ή αξιωματούχος ναυτικός. Έχει την ικανότητα να διαπρέπει σε οποιαδήποτε θέση απαιτεί υπευθυνότητα και ηγετική φυσιογνωμία.

Ταύρος

Ο Ταύρος φημίζεται για την επιμονή και την υπομονή του. Mπορεί να γίνει καλός εκπαιδευτικός. Διαθέτει όμως και μια καλλιτεχνική φύση λόγω της Αφροδίτης που κυβερνά το ζώδιό του, έτσι θα μπορούσε να είναι ζωγράφος, μουσικός αλλά και μάγειρας.

Δίδυμος

Θα μπορούσε να γίνει εξαιρετικός δημοσιογράφος, ντέντεκτιβ, οικονομολόγος ή ακόμη και πολύ καλός πωλητής. Λατρεύει ο,τι έχει να κάνει με έρευνα, αφού έτσι διατηρείται αμείωτο το ενδιαφέρον του για δουλειά.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος θα επιλέξει να ακολουθήσει καριέρα στο χώρο της εκπαίδευσης ή της ιατρικής, αφού θα αντλήσει ηθική ικανοποίηση μέσα από την προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο. Θα προτιμήσει να γίνει δάσκαλος, νηπιαγωγός, νοσηλευτής ή και γιατρός.

Λέων

Είναι ένα υπεύθυνο άτομο που δουλεύει σκληρά κι έχει την ικανότητα να κατακτήσει μια υψηλή, διευθυντική θέση. Έχει έντονη φιλοδοξία και μπορεί να σταδιοδρομήσει στην πολιτική. Επίσης, αγαπάει τη μαγειρική και μπορεί να κάνει καριέρα στο χώρο της γαστρονομίας.

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι το ζώδιο της λεπτομέρειας. Μπορεί άνετα να ασχοληθεί με τη λογιστική, θα τα καταφέρει όμως το ίδιο καλά και στο χώρο της ιατρικής έρευνας ως μικροβιολόγος. Επειδή η ανάγκη της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο κυλάει στο αίμα του, μπορεί κάλλιστα να γίνει ένας θαυμάσιος εκπαιδευτικός.

Ζυγός

Η καλλιτεχνική φύση του Ζυγού τον καθοδηγεί στο να ακολουθήσει και το ανάλογο επάγγελμα όπως ηθοποιός, τραγουδιστής ή μουσικός. Όμως, το έμφυτο πάθος του για δικαιοσύνη μπορεί να τον κατευθύνει εξίσου εύκολα και σε ένα νομικό επάγγελμα. Επειδή του αρέσει να ασχολείται με τα κοινά, θα μπορούσε να ασχοληθεί με πολιτική ή δημοσιογραφία.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός θα διαπρέψει στα επαγγέλματα που σχετίζονται με την ανθρώπινη ψυχολογία, όπως αυτό του ψυχιάτρου ή του ψυχολόγου. Επίσης, λατρεύει να λύνει μυστήρια, έτσι θα μπορούσε άνετα να γίνει αστυνομικός ή ντέντεκτιβ.

Τοξότης

Ο Τοξότης δε μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του σε μια δουλειά ρουτίνας γιατί βαριέται εύκολα. Γι’ αυτό το λόγο, μπορεί να επιλέξει να κάνει ταυτόχρονα παραπάνω από μία δουλειά. Του αρέσουν τα ταξίδια και ο αθλητισμός και θα απολαύσει επαγγέλματα όπως αυτό του προπονητή, του πιλότου ή του ξεναγού.

Αιγόκερως

Εργατικό ζώδιο ο Αιγόκερως και με ιδιαίτερη ικανότητα στο χειρισμό του λόγου. Θα διαπρέψει σε επαγγέλματα όπως του δικηγόρου, του δημοσιογράφου ή του πολιτικού. Δεν είναι λίγοι αυτοί που θα ασχοληθούν με τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων ή με την αρχιτεκτονική.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος θα σταδιοδρομήσει στο χώρο της πολιτικής, γιατί από τη μια ενδιαφέρεται πραγματικά για τα κοινά κι από την άλλη διαθέτει την κατάλληλη πειθώ που θα ξεσηκώσει τα πλήθη. Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότεροι πολιτικοί ανήκουν σε αυτό το ζώδιο. Επίσης, αγαπάει το διάβασμα και μπορεί να ασχοληθεί επαγγελματικά με το βιβλίο, είτε ως συγγραφέας είτε ως εκδότης.

Ιχθύς

Λόγω της ευαίσθητης και καλλιτεχνικής του φύσης, ο Ιχθύς μπορεί να γίνει τραγουδιστής ή μουσικός. Όμως, η τάση του να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο, ίσως τον οδηγήσει σε επαγγέλματα που σχετίζονται με αυτό, όπως κοινωνικός λειτουργός, νοσοκόμος και γιατρός.

Πηγή: www.myastro.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τα ζώδια και τα λάθη στο φλερτ: Πού χαλάει η… δουλειά;

Λογική ή Συναίσθημα; Πώς λειτουργούν στον Έρωτα τα Ζώδια;

Έρωτας ή καριέρα: Ποια προτεραιότητα δίνουν τα ζώδια

Τρία πράγματα που κάνουν τα ζώδια να περνούν ωραία!

Ποια ζώδια κουτσομπολεύουν και τα βγάζουν όλα στη φόρα;

Σχετικά άρθρα