Σκύρος-Σκόπελος: Πού να πάτε για φαγητό, μπάνιο, ποτό  thumbnail

Σκύρος-Σκόπελος: Πού να πάτε για φαγητό, μπάνιο, ποτό

Τέλειο κατσικάκι στον Αγιο Πέτρο στο Τραχύ.
Γίδα στο Πέρασμα.Μαγειρευτά ψάρια, αστακομακαρονάδα στον Στέφανο στο Γυαλόκαι καφέ στο Κορφάρι.Τσιπούρα στις Ιστορίες του Μπάρμπα στο Γυαλό.
Ψάρια στο Μύλο του Μπαλαμπάνη……Στο λιμάνι στου Ψαρί – ω τι ψάρια και αστακούς…


Ποτό στον Kάβο……Καλή αστακομακαρονάδα στον Ασημενό στους Ασπούς……Στη Χώρα στου Μαργέτη, στο Αδράχτι…Και στον Παππού μεζεδάκιακαι ποτό στο Καλυψώ
στο Ρόδον και στο Αγορά


 


Καφέ και λικεράκια στης Μαρίτσαςτηγανόψωμο και πρωινό στο Γωνιακόκαι μπόλικο σκυριανό κρασί από αμπέλια της Σκύρου. Στην Χώρα στην παραδοσιακή κάβα… Σταμάτη Νικολάου, κρασί άσπρο και κόκκινο, το …λαλάρι… και σε πολλές ταβέρνες ……


Επισκέψιμο το μοναστήρι
τo Λαογραφικό και Εθνολογικό Μουσείo Μάνου και Αναστασίας Φαλτάϊτς 


το Αρχαιολογικό Μουσείο
και το σπίτι του γλύπτη Λάμπρου με πολύ υλικό.Εκδρομές ημερήσιες στις σπηλιέςβόλτα για καφέ και μπάνιο και ούζο στην Ατσίτσα…Μπάνιο και φαγητό στον Πεύκο…Μπάνιο στην Καλαμίτσαφαγητό στις Μουριές…Κολύμπι στην κεντρική παραλία, καφεδάκι στο Θάλασσα… Αυτά είναι για Σκύρο.


Θα σας γράψω και για Σκόπελο.


Φαγητό στο Περιβόλι με εκλεπτυσμένη μεσογειακή κουζίνα – χρειάζεται να κλείσετε τραπέζι.Υπάρχει και στο λιμάνι η ταβέρνα για ψάρι Τα Κύματα!!Μπάνιο στον Αγνώντα και φοβερό ψάρι…Δίπλα το Λιμνονάρι και φαγητό στην ταβέρνα στα δεξιά, όπως βλέπεις τη θάλασσα……Το καλύτερο μπάνιο στις μικρές παραλίες δεξιά και αριστερά από την παραλία Καστάνι και στο Χόβολο!!! Απαιχτες!!!!!!Τέλος, βράδυ στο μοναδικό bar Mercurius!!!! Θα χορεύετε όλο το βράδυ με τις μουσικές του Γιάννη του ιδιοκτήτη! Φοβερά κοκτέιλ και διασκευές λάτιν και τζαζ!Καλές διακοπές!!


Άννα Δρούζα

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X