4 κόλπα που θα σου λύσουν τα χέρια στο μακιγιάζ  thumbnail

4 κόλπα που θα σου λύσουν τα χέρια στο μακιγιάζ

Σου έχει τύχει να έχεις περάσει τουλάχιστον μια ώρα μπροστά στον καθρέφτη για να πετύχεις το μακιγιάζ σου; Και μετά από λίγο συνειδητοποιείς ότι όλη η προσπάθεια πήγε χαμένη; Διότι όχι μόνο δεν έχεις πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά στο ένα σου μάτι, η γραμμή του eyeliner έχει φτάσει στο… αυτί. Για να μιλήσω για όλες εκείνες τις φορές που έβγαλες το φρύδι σου παραπάνω απ' όσο έπρεπε με αποτέλεσμα να πρέπει να το βάφεις κάθε μέρα. Ή τότε που έβγαλες το ένα λίγο περισσότερο από το άλλο. Για να μην βρεθείς λοιπόν ποτέ ξανά με μισό… φρύδι ή με μισό μάτι, δες τα πιο έξυπνα tips παρακάτω που μπορείς εύκολα να εντάξεις στην καθημερινή σου ρουτίνα. 


1. Κάνε ένα τόξο στο πάνω βλέφαρο και μετά κάνε blending για ένα γρήγορο smoking look. 2. Για να κάνεις τα χείλη σου μεγαλύτερα, κάνε μέσα στα χείλη countouring και γύρω γύρω από την περιοχή concealer, ενώ στη μέση βάλε μια λίγο πιο ανοιχτώχρωμη απόχρωση. 3. Πάρε το τσιμπηδάκι για τα φρύδια και βρες που αρχίζουν και τελειώνουν τα φρύδια σου για να μην κάνεις ποτέ λάθος 


Take a straight object (a tweezer will do the trick) and map out where your eyebrows should start, end, and how high they should each rise.


4. Μάθε τα σημεία που πρέπει να βάλεις concealer για να φωτίσει το πρόσωπό σου  


 
 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X