Πεντανόστιμη "Φρυγαδέλια" στα κάρβουνα!

<div class="recipe-ingredients-container matchHeight print-height">
<h3 class="recipe-style-title">Υλικά Συνταγής</h3>
<ul class="recipe-ingredients-list">
<li><span>2 αρνίσια συκώτια</span></li>
<li><span>την μπόλια από ένα αρνί</span></li>
<li><span>αλάτι</span></li>
<li><span>πιπέρι</span></li>
<li><span>κανέλα</span></li>
</ul>
</div>
<div class="uk-width-large-6-10 uk-width-medium-1-1 uk-width-small-1-1">
<div class="single-recipe-instructions matchHeight print-height">
<h3 class="recipe-style-title animated pulse">Εκτέλεση</h3>
<p>1. Πλένουμε τα συκώτια και τα κόβουμε σε κομμάτια σαν μεγάλες μπουκιές. Ρίχνουμε το μπαχαρικό, αλατοπιπερώνουμε και τα ανακατεύουμε καλά να νοστιμίσουν.<br />2. Βουτάμε την μπόλια σε ζεστό νερό για να ανοίξει και την κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια. Παίρνουμε τα κομμάτια αυτά και τυλίγουμε μία μία τις μπουκιές του συκωτιού. Τα στερεώνουμε με μία οδοντογλυφίδα ή τα περνάμε σε ξυλάκια σαν σουβλάκια.<br />3. Ψήνουμε τα φρυγαδέλια στα κάρβουνα έως ότου ροδίσουν.</p>
<p> </p>
<p><a href="http://www.argiro.gr/">http://www.argiro.gr/</a></p>
<p> </p>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα