Το πιο τέλειο ψητό καλαμπόκι!

<div class="recipe-ingredients-container matchHeight print-height">
<h3 class="recipe-style-title">Υλικά Συνταγής</h3>
<ul class="recipe-ingredients-list">
<li><span>4 φρέσκα καλαμπόκια</span></li>
<li><span>3 κ.σ. βούτυρο μαλακό</span></li>
<li><span>1 κ.σ. δυόσμο ψιλοκομμένο</span></li>
<li><span>1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο</span></li>
<li><span>2 κ.σ. χυμό λεμόνι</span></li>
<li><span>1 κ.γ. χοντροτριμμένο πιπέρι</span></li>
<li><span>1 κ.γ. μπούκοβο</span></li>
<li><span>λίγο ανθό αλατιού</span></li>
</ul>
</div>
<div class="uk-width-large-6-10 uk-width-medium-1-1 uk-width-small-1-1">
<div class="single-recipe-instructions matchHeight print-height">
<h3 class="recipe-style-title animated pulse">Εκτέλεση</h3>
<p>Αγοράζουμε φρέσκα καλαμπόκια με την φλούδα – φύλλα τους. Τα βουτάμε σε μπολ με νερό για 10′. Έτσι θα προφυλάξουμε τα φύλλα τους στο ψήσιμο και δεν θα καούν. Βάζουμε τα καλαμπόκια σε σχάρα και τα ψήνουμε για 30 λεπτά. Προσοχή: δεν τα ξεφλουδίζουμε πριν το ψήσιμο. Κατά την διάρκεια του ψησίματος στη σχάρα τα γυρίζουμε τακτικά να ψηθούν σωστά γύρω- γύρω.</p>
<p>Τα αφήνουμε λίγο να κρυώσουν. Τραβάμε τις φλούδες και τα καθαρίζουμε, φροντίζοντας να μην τις ξεκολλήσουμε τελείως από το καλαμπόκι, γιατί είναι εντυπωσιακές στο σερβίρισμα. Τα ξαναβάζουμε στην σχάρα (κάρβουνα) και τα ψήνουμε για 10′-15′ να ροδίσουν ελαφρά.</p>
<p>Ετοιμάζουμε το βούτυρο. Σε μπολ βάζουμε το βούτυρο, τα μυρωδικά, το χυμό, το μπούκοβο και το πιπέρι. Ανακατεύουμε για να ενωθούν. Το παγώνουμε 5′- 10′ να σφίξει. Σερβίρουμε τα καλαμπόκια σε λαδόκολλα, αλείφουμε τριγύρω με βούτυρο και πασπαλίζουμε ανθό αλατιού.</p>
<p> </p>
<p><a href="http://www.argiro.gr/">http://www.argiro.gr/</a></p>
<p> </p>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα